ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Εταιρεία: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υπεύθυνος: ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Νομός: ΠΙΕΡΙΑΣ
Πόλη: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Διεύθυνση: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
T.K.: 60100
Τηλέφωνο: 2351063136, 6978557173
Fax: 2351063136
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.chrometgogopoulos.com
Κατηγορία: » ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ: ΒΙΟΜ/ΝΙΕΣ-ΒΙΟΤ/ΝΙΕΣ
Εμφανίσεις: 5508

CHROMET GOGOPOULOS ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Περιγραφή
Η χρήση του σιδήρου και του χάλυβα είναι ευρύτατα διαδεδομένη στις ανθρώπινες κατασκευές. Δυστυχώς οι ατμοσφαιρικές συνθήκες, το οξυγόνο, η υγρασία και οι διάφορες θερμοκρασίες στην ύπαιθρο διαβρώνουν τις κατασκευές, με αποτέλεσμα η παγκόσμια ετήσια ζημία να υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά σε χώρες που περιβάλλονται από θάλασσες όπως π.χ. η πατρίδα μας, οι άνεμοι μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες υγρασίας η οποία περιέχει άλατα που εντείνουν το φαινόμενο της διάβρωσης ακόμη και μακριά από τις ακτές.
Η προστασία των σιδήρων και χαλύβδινων κατασκευών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ολοκληρώνεται με γαλβάνισμα (Ψυχρό ή Θερμό ψευδαργύρου), και με μια δεύτερη επικάλυψη ηλεκτροστατικής βαφής πολυεστερικής πούδρας συνολικού πάχους 110 μικρών.
Με την παραπάνω επεξεργασία επιτυγχάνουμε άριστα την προστασία των μετάλλων από την διάβρωσή τους και ταυτόχρονα την τέλεια αισθητική με τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων βαφής (Η.Β).
Η εταιρία Chromet Γκογκόπουλος Ι. & Υιός Ο.Ε. απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών με άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
Γαλβανιστήριο (Ψυχρό - Θερμό) ο γαλβανιστήριο μας, παρέχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την σωστή προεργασία των μετάλλων πριν την επιψευδαργύρωση τους (καθαρισμός με υδροχλωρικό οξύ, απολάδωση κ.τ.λ) ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή επικάλυψη του ψευδάργυρου σε όλες τις επιφάνειες των αντικειμένων. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις των αντικειμένων που μπορούμε να γαλβανίσουμε είναι μήκος 7μ. και ύψος 2,50 μ.
Ηλεκτροστατικές Βαφές Στη μονάδα αυτή βάφονται ηλεκτροστατικά όλα τα γαλβανισμένα αντικείμενα με πολυεστερικά χρώματα Η/Β εξωτερικού χώρου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την τέλεια προστασία των μετάλλων από την σκουριά με συνολικό πάχος επιψευδαργύρωσης και βαφής: 110 Μικρά.
Γαλβάνιστηριο (Θερμό - Ψυχρό) Το Θερμό Γαλβάνισμα είναι η μέθοδος που παρέχει πλήρη αντιδιαβρωτική προστασία (ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες) σε όλες τις σιδηρές επιφάνειες. Η μονάδα αυτή παρέχει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, για να επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις που μπορούμε να γαλβανίσουμε είναι: Μήκος 10 μ. Πλάτος 1,20 μ. και Ύψος 3,00 μ. . Πάχος επικάλυψης Ψευδαργύρου σε μικρά : 70-90(ανάλογα με την κατασκευή).

Προϊόντα
Αμμοβολής και σιδηροβολής υλικά, Στηθαία ασφαλείας οδών, Μπάρες ασφαλείας οδών, Ηλεκτροστατική βαφή μετάλλων, Ηλεκτροστατική βαφή μετάλλων, Θερμό γαλβάνισμα, Γαλβάνισμα σιδήρου, Επιμεταλλώσεις, Μετάλλων γαλβάνισμα


ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ στο χάρτη.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα