*μπες στο vres και βρες τα πάντα!
Αναζήτηση με επιτήδευμα και περιοχή
Αναζήτηση με λέξη κλειδί
Δοκιμάστε μια λέξη κλειδί και ακολουθήστε τα βήματα ώστε να τελειοποιήσετε την αναζήτησή σας σε σχέση με την τοποθεσία.

Επαγγελματικός οδηγός vres.gr

Το www.vres.gr δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από την εταιρεία Marinet ΕΠΕ. Η Marinet ΕΠΕ, εταιρία παροχής υπηρεσιών Internet, με μακρόχρονη συνεπή και επιτυχή παρουσία στον τομέα της πληροφορικής από το 1997, παρέχει χρήση στις βάσεις δεδομένων της και υπηρεσίες σύνδεσης, ανάπτυξης περιεχομένου και ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω του Internet, σε εταιρείες και επαγγελματίες. Με όραμά μας να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για την σχεδιασμένη ανάπτυξη εμπορικής δραστηριότητας των συνδεδεμένων επιχειρήσεων και χρηστών, προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθειά μας για παροχή διαρκώς αναβαθμισμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβάνεται η ανάπτυξη και υποστήριξη του www.vres.gr σε μία μηχανή αναζήτησης και εύρεσης και ένα πανελλαδικό επαγγελματικό οδηγό. Ο Επαγγελματικός Οδηγός Vres της Marinet περιλαμβάνει συνολικά 176928 εταιρίες, οι οποίες καλύπτουν το σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας και όλους τους τομείς δραστηριότητας. Πρόκειται για προϊόν των συνεχών προσπαθειών, της προσήλωσης και της χρήσης καινοτόμων μεθόδων και της σύγχρονης τεχνολογίας και για ένα εγχείρημα στο οποίο διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα (εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία από την εταιρεία μας στο χώρο της παραδοσιακής ναυτιλίας). Στη μηχανή αυτή συμπεριλάβαμε 176928 επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Δημιουργήσαμε έτσι τον πληρέστερο οδηγό της ελληνικής αγοράς, καταγράφοντας το σύνολο των επιχειρήσεων, και παρέχοντας στους χρήστες εσωτερικού (www.vres.gr) , αλλά και εξωτερικού (www.business-directory.gr) έναν εύκολο τρόπο προσέγγισης των εταιρειών που θα καλύψουν τις ανάγκες τους. Με τη συνέπεια και σταθερότητα των υπηρεσιών μας (δυνατότητα καθημερινής ανανέωσης, άμεσης ανταπόκρισης, διαρκούς υποστήριξης) εξασφαλίζουμε τη δημιουργία και λειτουργία δικτυακών σταθμών προς όφελος τόσο του χρήστη όσο και των συμπεριλαμβανομένων εταιρειών.

Στο www.vres.gr έχουν τη δυνατότητα να συμπεριληφθούν όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται τουλάχιστον εν μέρει στην Ελλάδα, διαθέτουν ή όχι ιστοσελίδες στο Internet ή έστω e-mail. Η βασική εγγραφή για κάθε ενδιαφερόμενο μπορεί να γίνει μέσω δικτύου, αλλά και από την ίδια τη Marinet, συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφημιστική σας προβολή, τις δυνατότητες συνεργασίας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 4101130 ή μέσω της ακόλουθης φόρμας επικοινωνίας.


MARINET ΕΠΕ
Καποδιστρίου 24, 18531 Πειραιάς
Τηλέφωνο 210 4101130, Fax 210 4101132
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα