ΒΙΟΡΥΠ ΑΒΕΕ
Εταιρεία: ΒΙΟΡΥΠ ΑΒΕΕ
Υπεύθυνος: Διευθύνων Σύμβουλος Μπουντούρογλου Μάρκος
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Διεύθυνση: Αφροδίτης 53
T.K.: 16777
Τηλέφωνο: 2109652258, 2109634015
Fax: 2109634953
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.vioryp.gr
Κατηγορία: » ΕΜΠΟΡΙΟ (ΟΡΥΚΤΑ - ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ)
Εμφανίσεις: 6114

ΒΙΟΡΥΠ ΑΒΕΕ

Περιγραφή
Βιομηχανικά Ορυκτά - Προϊόντα Περλίτη

Η VIORYP ABEE άρχισε τις δραστηριότητες της το 2006 στον Ελλαδικό χώρο αλλά με μακρόχρονη εμπειρία στο εξωτερικό. Με συγγενικές μονάδες διόγκωσης στην Τυνησία από το 2000, η VIORYP ασχολείται αποκλειστικά με την διόγκωση του περλίτη και την παραγωγή θερμοηχομονωτικών ελαφροσκυροδέματων όπως επίσης και άλλων προϊόντων περλίτη για οικοδομικές, αγροτικές και υδροπονικές εφαρμογές.

H VIORYP ΑΒΕΕ, παραλαμβάνει τον περλίτη από την Μήλο ακατέργαστο, τον επεξεργάζεται , τον διογκώνει και παράγει τα προϊόντα της σε μία από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ευρώπης.

Έχοντας την εμπειρία (1963) της εξόρυξης και επεξεργασίας των ηφαιστειακών ορυκτών (ελαφρόπετρα Σαντορίνης), η VIORYP δημιούργησε σε έναν ιδιόκτητο χώρο 26 στρεμμάτων, μια καθετοποιημένη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μονάδα, θραύσης, διαβάθμισης, ξήρανσης, διόγκωσης και συσκευασίας του περλίτη η οποία σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας εγγυάται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Η αυτοματοποίηση της παραγωγής του περλίτη , δίνει δυνατότητες παραγωγής 150.000m³ ετησίως , η οποία μπορεί να διπλασιαστεί άμεσα εάν αυξηθούν οι ανάγκες της αγοράς. Η προσπάθεια μας πέρα από την προώθηση των σημερινών προϊόντων αφορά την εξέλιξη και την δημιουργία νέων προϊόντων. Παγκόσμια παράγονται πολλά προϊόντα από περλίτη όπως μονωτικές πλάκες , τούβλα, pipe lines για μονώσεις αγωγών αερίου, αντικαθιστώντας όλα τα μονωτικά που μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται και είναι παράγωγα πετρελαίου. Όλες οι προσπάθειες που προσανατολίζονται προς την χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών δημιουργούν θετικό κλίμα για την διάθεση οικολογικών προϊόντων στην αγορά.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της VIORYP σε επίπεδο παραγωγής νέων προϊόντων περλίτη αλλά και η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων εκτός Ελλάδος.Ως τεχνογνωσία η VIORYP μπορεί άμεσα να ξεκινήσει την παραγωγή κάποιων εκ των προϊόντων και την διάθεση τους στην Ελλάδα, τις Βαλκανικές χώρες ,την Ιταλία, με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Πάντα κινούμενοι στην κατεύθυνση της αξιοπιστίας και της ακεραιότητας, χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Επενδύουμε στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων της VIORYP και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των συνεργατών μας επενδύουμε στην δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων περλίτη. Όλα αυτά, πάντα με γνώμονα, την δημιουργία οικολογικών προϊόντων άριστης ποιότητας, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


ΒΙΟΡΥΠ ΑΒΕΕ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΒΙΟΡΥΠ ΑΒΕΕ στο χάρτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΒΙΟΡΥΠ ΑΒΕΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα