ΑΦΟΙ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΟΕ
Εταιρεία: ΑΦΟΙ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΟΕ
Υπεύθυνος: Εφραιμίδης Μακάριος
Νομός: ΔΡΑΜΑΣ
Πόλη: ΔΡΑΜΑ
Διεύθυνση: Θεοφίλου Αθανασιάδη 27
T.K.: 66133
Τηλέφωνο: 2521055770, 2521033444
Fax: 2521055777
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.makariostravel.gr
Κατηγορία: » ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Εμφανίσεις: 207

ΑΦΟΙ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΟΕ

Περιγραφή

Το πρακτορείο ταξιδίων Makarios Travel ιδρύθηκε το 1981 από τον Μακάριο Εφραιμίδη με στόχο την προσφορά των καλύτερων ταξιδιωτικών υπηρεσίων. Με το πέρασμα των πρώτων χρόνων ξεκίνησαν να λειτουργούν τα γραφεία μας στην Αθήνα και την Καβάλα, ενώ παράλληλα οι δραστηριότητες της εταιρείας μας πολλαπλασιάστηκαν καλύπτοντας επαρκώς όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών μας.

Το γραφείο μας είναι μία δυναμική επιχείρηση στο χώρο των οργανωμένων εκδρομών, που δεν ακολουθεί απλά τις τάσεις της αγοράς, αλλά τις δημιουργεί και τις ανανεώνει. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παρέχοντας στο επιβατικό κοινό οργανομένες υπηρεσίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα οργανώνουμε μεμονωμένα και ομαδικά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προετοιμάζουμε τα επαγγελματικά σας ταξίδια, σας προσφέρουμε τα καλύτερα πακέτα διακοπών, γαμήλια ταξίδια, κρουαζιέρες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, οργανώσεις συνεδριών, κ.α.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και μέσω της ιστοσελίδας μας. Μη διστάσετε να περιηγηθήτε στις επιμέρους ενότητες και να ενημερωθήτε για τα πακέτα ομαδικών ταξιδίων, για τις τρέχουσες προσφορές, και βεβαίως να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.


 

Γιατί… Makarios Travel?

 

Συνέπεια. Σέβεται τον ταξιδιώτη, τα χρήματα του, τα όνειρα του για ένα αξέχαστο ταξίδι!
Εμπειρία. Είναι έμπειρο ταξιδιωτικό γραφείο. Γνωρίζει όλες τις χώρες του κόσμου διαθέτοντας πολλές πληροφορίες για τον κάθε προορισμό.
Εγγύηση. Με παρουσία 25 χρόνων έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων ευχαριστημένων ταξιδιωτών.
Εξυπηρέτηση. Διαθέτοντας σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει την σωστή εξυπηρέτηση και άνετη πληροφόρηση μέσα από το περιβάλλον του.
Ποιότητα. Προσφέρει πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών – διακοπών με αυστηρή επιλογή υπηρεσιών για την καλύτερη επιλογή.
Οικονομία. Μπορεί και προσφέρει την καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας χάρη στη μακροχρόνια πείρα του και τις διεθνείς του σχέσεις.
Νέες Ιδέες. Έχει διαρκείς ανησυχίες για ανακάλυψη νέων τόπων προορισμού και αναζήτησης για το καλύτερο μέρος για τις διακοπές σας.
Εξειδίκευση. Έχει εξειδικευμένους συνεργάτες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη.
Επιλογή. Διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα με πολυάριθμα προγράμματα εκδρομών – διακοπών προσφέροντας ταξιδιωτικές υπηρεσίες για τις ανάγκες του ταξιδιώτη.ΑΦΟΙ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΟΕ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα