ΜΗΧΑΝΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ A.E.
Εταιρεία: ΜΗΧΑΝΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ A.E.
Υπεύθυνος: ΝΑΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διεύθυνση: ΓΟΥΝΑΡΗ 39
T.K.: 18543
Τηλέφωνο: 2104179975, 2104115720
Fax: 2104115406
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.mixanoforologistiki.gr
Κατηγορία: » ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Εμφανίσεις: 3725

ΜΗΧΑΝΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ A.E.

Περιγραφή
Η εταιρία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών υπηρεσιών που εκτείνετε από την οργάνωση, τον έλεγχο, την εποπτεία των λογιστηρίων έως τις οικονομοτεχνικές μελέτες (δάνεια, επιδοτήσεις, εισαγωγή στο ΧΑΑ).
Το αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό (πτυχιούχοι ανωτάτων οικονομικών σχολών) η οργάνωση και τα πρότυπα των εργασιών μας, είναι οι βάσεις που στηριζόμαστε για να εξασφαλίσουμε το ποιοτικό αποτέλεσμα που χρειάζονται σήμερα οι επιχειρήσεις.
Πιστεύουμε, ότι οργανώνοντας σωστά ένα λογιστήριο συμβάλουμε δυναμικά στην όλη οργάνωση της επιχείρησης, αφού η επίδραση του λογιστηρίου στην εξέλιξη μιας οικονομικής μονάδας είναι καθοριστική. Η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα, έννοιες τόσο σημαντικές για την οικονομική πρόοδο, έχουν αφετηρία το λογιστήριο. Η ακριβής και άμεση πληροφόρηση και η σωστή εφαρμογή των νόμων, που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, αποτελούν τις προϋποθέσεις για τη λήψη των σωστών αποφάσεων, την προώθηση των εργασιών και την οικονομική ανάπτυξη.

Να γιατί το κόστος της οργάνωσης και της αποδοτικής λειτουργίας του λογιστηρίου είναι πάντα χαμηλό και καθορισμένο, ενώ, αντίθετα η έλλειψη οργάνωσης και η μη τήρηση των σχετικών νόμων έχουν, πάντα σαν επακόλουθο την αύξηση του κόστους και την επιβολή κυρώσεων. Σύμφωνα, με τις αρχές μας αυτές και με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας του επαγγέλματος μας, αντιμετωπίζουμε προσεκτικά και υπεύθυνα τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Προϊόντα
Λογιστικές υπηρεσίες, Φορολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, Μηχανογραφικές υπηρεσίες, Μηχανογραφικές υπηρεσίες, Λογιστικές υπηρεσίες, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ


ΜΗΧΑΝΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ A.E. » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΜΗΧΑΝΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ A.E. στο χάρτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΜΗΧΑΝΟΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ A.E.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα