ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
Εταιρεία: ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
Υπεύθυνος: Διαχειριστής Μαθιουδάκης Μάριος
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 126
T.K.: 17341
Τηλέφωνο: 2109763333, 2107779277
Fax: 2109734444
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.ekleidi.gr
Κατηγορία: » ΚΛΕΙΔΙΑ- ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ
Εμφανίσεις: 5002

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

Περιγραφή

Κλειδαράς - Κλειδιά - Κλειδαριές - Λουκέτα ( Cisa, Corbin, Abus, Luma κ.α) - Χρηματοκιβώτια ( Technomax, Cisa κ.α) - Ρολά - Κλειδιά Immobilizer - Κοντρόλ - Γκαραζόπορτες - Σούστες Bks, Cisa, Yale, Brano κ.α) - Μπρελόκ - Θωρακισμένες Πόρτες - Ροδάκια - Ανοίγματα ( Διάρρηξης ) Παντός Τύπου κλειδια αυτοκινητων ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.
Αντιγράφουμε κάθε τύπου κλειδί - τελευταίας τεχνολογίας ή παλαιότερα με ή χωρίς immobilizer. Ανοίγουμε άμεσα και χωρίς ζημίες το κλειδωμένο σας όχημα, Επιδιορθώνουμε τη χαλασμένη κλειδαριά του οχήματός σας. Έχουμε την τεχνική δυνατότητα αντιγράψουμε η να δημιουργήσουμε ένα νέο κλειδί βάση του μοντέλου του αυτοκινήτου σας. Προγραμματισμός IMMOBILIZER μέσω διαγνωστικού εργαλείου SBB. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από κλειδιά IMMOBILIZER των περισσότερων εταιρειών. Παρέχουμε υπηρεσίες με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες IMMOBILIZER αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση του χαλασμένου κλειδιού IMMOBILIZER με χαμηλότερο κόστος.
* Με τον όρο immobilizer (ή immobilizer) εννοούμε το ηλεκτρονικό σύστημα που απενεργοποιεί τον εγκέφαλο του κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Αν κάποιος παραβιάσει ένα αυτοκίνητο που είναι εξοπλισμένο με immobilizer και προσπαθήσει να εκκινήσει το κινητήρα, δεν θα τα καταφέρει γιατί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου είναι μπλοκαρισμένος. Ο μόνος τρόπος να ξεμπλοκάρει ο εγκέφαλος του κινητήρα είναι να λάβει το σωστό κωδικό που είναι γραμμένος σε ένα μικροτσίπ που έχει τοποθετηθεί στο κλειδί του κατόχου του αυτοκινήτου. Αυτός ο κωδικός αποστέλλεται από το κλειδί στον εγκέφαλο κάθε φορά που εκκινεί ο κινητήρας.
Έμπειρος τεχνίτης έρχεται άμεσα στο χώρο σας για την εξυπηρέτηση και την αποκατάσταση του προβλήματος σας ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑΣ,ΚΑΜΑΡΟΠΟΡΤΑΣ, ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑΣ SERVICE ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ CISA - ATRA - MOTTURA - POTENT - TESIO - ESETY - SECUREMME - VIPER -AUNO - CR Διαρρήξεις σπιτιών - κλειδαριών ασφαλείας - αυτοκινήτων - χρηματοκιβωτίων.

H εταιρεία μας ασχολείται από το 1998 με την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ για παπάκια και μοτοσυκλέτες.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας που προκύπτει από τις συνεργασίες μας με κορυφαίες εταιρείες του χώρου καθώς και η ποιοτική δουλειά μας, με την καλή διάθεση να εξυπηρετήσουμε, αποτελούν εγγύηση και για τον πιο απαιτητικό πελάτη.


Προϊόντα
Μοτοσυκλετών ανταλλακτικά, Προστασίας είδη, Χρηματοκιβώτια και θυρίδες ασφαλείας, Θωρακίσεις χώρων και οχημάτων, Κλειδαριές, Κλειδαριές ασφαλείας, Πόρτες και κλειδαριές ασφαλείας - Χρηματοκιβώτια, Πόρτες γκαράζ, Πόρτες ασφαλείας, Ρουλεμάν, Κλειδοθήκες, Κλειδιά immobilizer αυτοκινήτων, Κλειδιά immobilizer μηχανών, Πόρτες θωρακισμένες, Πόρτες εσωτερικές, Πόρτες κήπου (καγκελόπορτες), Πόρτες κρυστάλλινες, Πόρτες κρυστάλλινες αυτόματες, Πόρτες μεταλλικές, Πόρτες μεταλλικές αυτόματες, Πόρτες ξύλινες, Πόρτες ξύλινες αυτόματες, Πόρτες πλαστικές, Πόρτες πυρασφαλείας


ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ στο χάρτη.
ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ » ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 360°


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ - ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα