ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εταιρεία: ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Υπεύθυνος: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: ΕΥΣΤΡ ΠΙΣΣΑ 79
T.K.: 11744
Τηλέφωνο: 2109013812, 2106083870
Fax: 2109013093
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.kontorigas.gr
Κατηγορία: » ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Εμφανίσεις: 964

ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Περιγραφή

Δικτυακός τόπος εξειδικευμένου μελετητητικού γραφείου που δραστηριοποιείται στον τομέα της σύνταξης ολοκληρωμένων μελετών και την επίβλεψη της εγκατάστασης του τεχνητού φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εταιρικό προφίλ, υπηρεσίες, έργα, δημοσιεύσεις.

Η εταιρία αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον εξειδικευμένους προμηθευτές φωτιστικού εξοπλισμού και ειδικών λαμπτήρων για κάθε εφαρμογή επαγγελματικού, αρχιτεκτονικού και οικιακού φωτισμού.

Διαθέτουμε σε απόθεμα και είμαστε σε θέση να προμηθευσούμε άμεσα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές κάθε τύπο λαμπτήρα πυράκτωσης, αλογόνου και φθορισμού, εκκένωσης υψηλής και χαμηλής πίεσης και αλογονιδίων μεταλλικών ατμών.

Επίσης κάθε τύπο λαμπτήρα για στούντιο κινηματογράφου και τηλεόρασης, φωτογραφίας, θεάτρου και κέντρων διασκέδασης, ιατρικές εφαρμογές, γραφικών τεχνών, υπεριώδους και υπέρυθρης ακτινοβολίας και μικροβιοκτονίας, ενυδρίων, κολυμβητικών δεξαμενών, σηματοδοτών κυκλοφορίας, αμαξοστοιχιών, υπέρυθρης ακτινοβολίας, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ναυσιπλοΐας και αεροδρομίων. Παράλληλα διαθέτουμε ενδεικτικούς λαμπτήρες κάθε τύπου και μεγάλη ποικιλία λυχνιολαβών (ντουί) για ειδικούς λαμπτήρες καθώς και πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων έναυσης και λειτουργίας.

Σήμερα, η ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ανταποκρινόμενη στις νέες απαιτήσεις για ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό, διευρύνει τη γκάμα των προιόντων της διαθέτοντας ειδικούς λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, ποιοτικούς λαμπτήρες και συστήματα φωτισμού με φωτοδιόδους (LEDs) προηγμένης τεχνολογίας.

Με στόχο την άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία διατηρεί δύο σημεία λιανικής πώλησης στο κέντρο της Αθήνας καθώς και γραμμή επικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης σε θέματα λαμπτήρων, φωτιστικών, συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης φωτισμού.ΚΟΝΤΟΡΗΓΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα