Εταιρεία: IDEALES
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΠΕΥΚΗ
Διεύθυνση: ΔΑΒΑΚΗ 18
T.K.: 15121
Τηλέφωνο: 2106148400
Fax: 2106142308
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.ideales.gr
Κατηγορία: » ΠΙΣΙΝΕΣ
Εμφανίσεις: 6762

IDEALES

Περιγραφή

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 • Σχεδιασμός κατασκευή, συντήρηση και ανακαίνιση ιδιωτικών και επαγγελματικών πισίνων
 • Spa (Ideales Spa)
 • Χημικά Easy Pool Care® και Shiny Clean Pool®, τα μοναδικά με έγκριση ΕΟΦ
 • Ideales Covers® Καλύμματα ασφαλείας
 • Αυτόματες σκούπες καθαρισμού
 • Ανταλλακτικά, αναλώσιμα


 • O 100% ελληνικός Όμιλος Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales | the eco pool®) και spa (Ideales Spa), με εκτεταμένο Δίκτυο καταστημάτων Franchise σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 15.000+ εγκατεστημένες πισίνες και 2.500+ μονάδες υδροθεραπείας. Παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στον κατασκευαστικό κλάδο (Ideales Κατασκευαστική) και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου (Ideales Resort).
  Η Ideales καινοτομεί διαρκώς προς όφελος των Πελατών της, γιʼ αυτό είναι πρωτοπόρα στις εταιρίες πισίνας σε όλη την Ευρώπη. Η κατασκευή μιας Piscines Ideales | the eco pool® εξασφαλίζει ασύγκριτα οφέλη για τους ιδιοκτήτες της, ενώ αποτελεί την μόνη πιστοποιημένη οικολογική πισίνα παγκοσμίως! Επιπλέον, έχει λανσάρει τα Ideales Spa της κορυφαίας Καναδικής εταιρείας Hydropool σε πέντε μοναδικές σειρές (Swim Spas, Self-Cleaning, Serenity, Mosaic και Επαγγελματική Σειρά) με μεγάλη γκάμα σχεδίων, που προσφέρουν εργονομία και άνεση και δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς όλα τα οφέλη της Υδροθεραπείας με τον πιο μοναδικό τρόπο, ή να εκμεταλλευθεί τις απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα spa στην επιχείρηση του.
  Ακόμη, η Ideales διασφαλίζει την υγεία κάθε κολυμβητή, προσφέροντας τα αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς. Διαθέτει αποκλειστικά τη δημοφιλή σειρά προϊόντων απολύμανσης Easy Pool Care® και την οικονομικότερη σειρά χημικών Shiny Clean Pool®, που είναι και οι δύο πιστοποιημένες για την ασφάλεια και την ποιότητά τους από την Ε.Ε. και τον Ε.Ο.Φ.
  Βουτήξτε στο www.Ideales.gr

  Προϊόντα
  Πισίνες, Πισίνες και εξοπλισμός, Εξοπλισμός πισίνας και κολυμβητηρίων


  IDEALES » ΧΑΡΤΗΣ
  Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία IDEALES στο χάρτη.

  IDEALES » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
  Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
  Greece map
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  IDEALES
  IDEALES
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  περισσότερα
  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  περισσότερα