ΣΙΤΙ ΚΟΝΤΑΚΤ ΕΠΕ
Εταιρεία: ΣΙΤΙ ΚΟΝΤΑΚΤ ΕΠΕ
Υπεύθυνος: Διαχειριστής Γιαννακάκης Ιωάννης
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Χέυδεν 2 & Μαυρομματαίων
T.K.: 10434
Τηλέφωνο: 2108846170, 2155002480
Fax: 2117405832
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.citycontact.gr
Κατηγορία: » ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εμφανίσεις: 10695

ΣΙΤΙ ΚΟΝΤΑΚΤ ΕΠΕ

Περιγραφή
Έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο πληροφόρησης μέσω των Info Stand? και των Maps & Guides με την αποκλειστική συνεργασία κορυφαίων ξενοδοχείων της Αθήνας, της Κρήτης (Ηράκλειο, Χανιά) της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Το 2004 δημιούργησε τα Athens Walking Tours, μια αναγνωρισμένη και πολύ επιτυχημένη εναλλακτική δραστηριότητα στην Αθήνα. Τα Athens Walking Tours έχουν αναπτύξει ιστορικά, αρχαιολογικά και γαστρονομικά προγράμματα τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά από μια ομάδα έμπειρων ξεναγών. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται συνεχώς στις πρώτες θέσεις στο TripAdvisor Popularity Index ως ένας από τους σημαντικούς πόλους έλξης τουριστών στην Αθήνα.

Τον Απρίλη του 2014 η City Contact δημιούργησε το Tornos News (ελληνική και αγγλική έκδοση). Το Tornos News είναι ειδησεογραφικό και επιχειρηματικό portal για τον τουρισμό. Είναι αποκλειστικά για τον τουρισμό και την τουριστική οικονομία και στελεχώνεται από επαγγελματίες δημοσιογράφους με πολύχρονη εμπειρία στο τουριστικό ρεπορτάζ. Η πλούσια θεματογραφία του αντλείται από τον ελληνικό και διεθνή τουρισμό.

Προϊόντα
Εκδόσεις τουριστικές


ΣΙΤΙ ΚΟΝΤΑΚΤ ΕΠΕ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κορωνοϊός: Πάσχα με 1.000 πιστούς σε ανοιχτό κινηματογράφο! Βελόπουλος: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται επικοινωνιακά το ζήτημα της πανδημίας - Μετά τον ιό έρχονται τα δύσκολα Πιστώνεται ενίσχυση 79 εκατ. ευρώ σε γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ και στην Πολιτική Προστασία Κορωνοϊός: Σχεδιάζεται νέα επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων που βρίσκονται στην Ιταλία Κορωνοϊός: Κλιμάκια του ΕΟΔΥ στα Κέντρα Φιλοξενίας Ριτσώνας και Μαλακάσας (pics) «Ναι» στις περικοπές από παίκτες και τεχνικό τιμ της Σαουθάμπτον Μητσοτάκης: Το παράδειγμα της «Παπουτσάνης» δείχνει πώς αντιμετωπίζεται η γραφειοκρατία Γεννηματά: «Η Ευρώπη χρειάζεται αλλαγή πορείας τώρα» Γκίκας Μαγιορκίνης: Σε πλήρη ύφεση η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού στην Ελλάδα (διαγράμματα) Σταϊκούρας: Τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν αρκούν. Αναγκαία η έκδοση ευρωομολόγου Η Τράπεζα της Αγγλίας θα χρηματοδοτεί προσωρινά την βρετανική κυβέρνηση, αν δεν μπορεί να αντλήσει από τις αγορές ΟΗΕ: Η πανδημία δεν είναι «λευκή επιταγή» για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα