Πετρακάκης
Εταιρεία: Πετρακάκης
Υπεύθυνος: Υπευθυνος Πετρακάκης Γεώργιος
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΧΑΡΝΕΣ
Διεύθυνση: Δεκελειας 175
T.K.: 13671
Τηλέφωνο: 2102462545
Fax: 2102462545
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
Κατηγορία: » ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΠΡΟϊΟΝΤΑ
Εμφανίσεις: 11130

Πετρακάκης

Περιγραφή
Από το 1965 ο Γεώργιος Πετρακάκης δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων τσιμέντου. Συνεχίζοντας την επιχείρηση, οι Υιοί Γιώργος και Γιάννης, διευρύνουν την γκάμα των προϊόντων με υλικά για όλα τα στάδια της οικοδομής.
Η οικογενειακή πλέον επιχείρηση, είναι μια από τις αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο των δομικών υλικών και αυτό οφείλεται εκτός από την εμπειρία των τόσων χρόνων και στην καλή τους διάθεση να προτείνουν πάντα το κατάλληλο προϊόν για την ανάλογη δουλεία καθώς επίσης και στη βοήθεια που παρέχουν στους τρόπους εφαρμογής των υλικών .
Η διακίνηση και παράδοση των υλικών γίνεται ταχύτατα, με ιδιόκτητα φορτηγά της επιχείρησης, εξυπηρετώντας έργα εντός και εκτός Αθηνών. Τα υλικά συσκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη (χύμα ή σε σάκους). Η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις ή τις ειδικές συνθήκες της δουλειάς.
Με όραμα πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή μας προχωρούμε δυναμικά μπροστά. Κύριος στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των παροχών και φυσικά των καλύτερων υλικών της αγοράς στην καλύτερη τιμή, για σταθερές και μακράς διάρκειας συνεργασίες με τον πελάτες μας , είτε χονδρικής είτε λιανικής πώλησης.

Προϊόντα
Πυρότουβλα, Τζάκια με πυρότουβλο, Τζάκια μαντεμένια, Τζάκια κλειστού τύπου, Τζάκια γωνιακά, Τζάκια αερόθερμα, Πλάκες και πλακίδια από σκυρόδεμα, Πλάκες και πλακίδια μωσαϊκά, Τούβλα, Τούβλα διακοσμητικά, Ψησταριά γίγας κλασική, Δάπεδα - Πλακάκια - Επενδύσεις, Δάπεδα ειδικών χρήσεων, Μονωτικά από μη μεταλλικά ορυκτά, Μονωτικά υλικά, Τούβλα μονωτικά, Τούβλα και κεραμίδια, Ψησταριά με πάγκο και νεροχύτη, Ψησταριά γίγας παραδοσιακή, Ψησταριά μεγάλη κλασική, Ψησταριά μεγάλη παραδοσιακή, Ψησταριά μεσαία κλασική, Ψησταριά μεσαία παραδοσιακή, Ψησταριά μικρή κλασική, Ψησταριά μικρή παραδοσιακή, Σκάφες μωσαϊκές, Νεροχύτες μωσαϊκοί, Τσιμεντότουβλα, Σωλήνες αποχέτευσης τσιμεντένιοι, Σωλήνες από σκυρόδεμα, Τσιμεντοσωλήνες, Ζαρντινιέρες, Κυβόλιθοι από σκυρόδεμα, Καμινάδες, Υαλότουβλα


Πετρακάκης » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία Πετρακάκης στο χάρτη.
Πετρακάκης » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
Πετρακάκης
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα