ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ
Εταιρεία: ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ
Υπεύθυνος: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Νομός: ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Πόλη: ΑΡΓΟΣ
Διεύθυνση: ΖΩΓΡΑΦΟΥ 26
T.K.: 21200
Τηλέφωνο: 2751024988
Fax: 2751024780
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.mikinaiki.gr
Κατηγορία: » ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Εμφανίσεις: 2541

ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ

Περιγραφή
Η ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΑΤΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής & Πελλοπονήσου. Το δυναμικό της αποτελείται απο Αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, οι οποίοι εγγυώνται για την άριστη κατασκευή των έργων μας.
Μέσα απο την 30χρονη πορεία της, στο σχεδιασμό και την κατασκευή σπιτιών, οικοδομικών συγκροτημάτων και άλλων έργων, έχει καταφέρει να αναγνωρισθεί απο τις σημαντικότερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο αυτό. Έχει παραδώσει, μέχρι τώρα, παραπάνω απο 300 έργα όσο αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή έχοντας πάντα σαν βασικό στόχο και σκοπό την ευχαρίστηση του πελάτη τόσο κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης του έργου όσο και μετά την αποπεράτωση αυτού. Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση 18 μηνών σε όλα τα δομικά στοιχεία καθώς και προσωπικό για εξυπηρέτηση σε θέματα γενικού περιεχομένου.
Η Μυκηναική τεχνική εμπλουτίζει το κέλυφος των κτιρίων της , με υψηλής τεχνολογίας δομικά υλικά, τα οποία είναι οικολογικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Προσπαθώντας στην κάθε κατασκευή της να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και άνεσης.
Η διαδικασία απόχτησης ακίνητης περιουσίας είναι πολύ απλή όταν αποφασισθεί.
Αν οι φωτογραφίες, οι υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και ο λόγος μας δεν σας έπεισε τότε σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε απο κοντά με ένα διήμερο ταξίδι, και στη περίπτωση αγοράς κάποιου ακινήτου σας παρέχουμε δωρεάν τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς


ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ στο χάρτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα