ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εταιρεία: ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Υπεύθυνος: ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΤΑΥΡΟΣ
Διεύθυνση: ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 87Β
T.K.: 17778
Τηλέφωνο: 2103474895, 2103474895
Fax: 2103474895
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.bothosplastics.gr
Κατηγορία: » ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
Εμφανίσεις: 4549

ΔΟΜΗΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Περιγραφή
Η ΜΠΟΘΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ παράγει και εμπορεύεται πλαστικά προϊόντα. Με μηχανές injection σύγχρονης τεχνολογίας, κλειστικής ικανότητος από 50 έως 200 τόνους, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα πλαστικών προϊόντων (οικιακά και βιομηχανικά είδη). Έχοντας συνεχή επαφή με την τεχνολογία και τα νέα υλικά, έχουμε ως στόχο την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Εργαζόμαστε με απώτερο σκοπό να χτίζουμε σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις συνεργασίας τόσο με τους πελάτες όσο και με τους προμηθευτές μας.
Μετά από πολύχρονη πείρα στον χώροκατασκευής πλαστικών καλουπιών και παραγωγής πλαστικών ειδών είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τα αντικείμενα που παράγουμε είναι μοντέρνας σχεδίασης, με ειδικές μελέτες για την εργονομία τους, με σύγχρονους χρωματισμούς και πάνω από όλα με μη τοξικές πρώτες ύλες που σέβονται την ανθρώπινη υγιεινή και το περιβάλλον. Επίσης έχουμε την δυνατότητα επιμετάλλωσης των πλαστικών αντικειμένων με επικάλυψη κενού σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία, τα τεχνολογικά εξελιγμένα καλούπια της και τα μηχανήματα παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Προϊόντα
Πλαστικές ύλες, Πλαστικές ύλες, Πλαστικά προϊόντα, Πλαστικά προϊόντα, Kαλούπια injection, Καλούπια κοπτικά


ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο χάρτη.
ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Ρεάλ δεν θα «κάνει τρέλες» για τον Καμαβίνγκα Επί τα χείρω αναθεωρεί η Κομισιόν τις οικονομικές προβλέψεις της για ΕΕ, Ευρωζώνη Η Βόρεια Κορέα δεν έχει καμία πρόθεση για νέες συνομιλίες με τις ΗΠΑ Ο πρώτος ρομποτικός χημικός που κάνει μόνος του πειράματα στο εργαστήριο για ώρες Προκαταβολή φόρου: Ποιοι και πόσο θα κερδίσουν από το κούρεμα έως 100% Εντεκα κρούσματα κορωνοϊού στην FC Ντάλας, αποκλείσθηκε από το MLS Αργεντινή-Κορωνοϊός: Θλιβερό ρεκόρ 75 θανάτων σε 24 ώρες Αναδρομικά: Κορυφώνεται η αγωνία για την απόφαση του ΣτΕ - Τι θα γίνει με όσους δεν έκαναν προσφυγή Ο Κάρλος Βέλα αρνήθηκε να παίξει στην επανέναρξη του MLS λόγω κορωνοϊού Πλησιάζει κι άλλο το Champions League η Σεβίλλη - ΒΙΝΤΕΟ Νέος πτωχευτικός νόμος: Ποιοι χάνουν το δικαίωμα για εξωδικαστική ρύθμιση ΗΠΑ: Οι ξένοι φοιτητές αντιμέτωποι με απέλαση αν οι σχολές τους παραδίδουν μαθήματα αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου
ΧΑΡΤΗΣ
ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα