Εταιρεία: MEDIMAGE Ι. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υπεύθυνος: Διαχειριστής Αρβανίτης Γιαννης
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΜΑΡΟΥΣΙ
Διεύθυνση: Ηροδότου 31
T.K.: 15122
Τηλέφωνο: 2108053176, 2106143114
Fax: 2106124883
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.medimage.gr
Κατηγορία: » ΕΜΠΟΡΙΟ (ΙΑΤΡΙΚΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ)
Εμφανίσεις: 4993

MEDIMAGE Ι. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Περιγραφή
MEDIMAGE – Ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας

H MEDIMAGE ιδρύθηκε το 1995 και είναι εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ιατρικών μηχανημάτων από εταιρείες του εξωτερικού που κατασκευάζουν και διαθέτουν ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.
Μακροπρόθεσμοι στόχοι της MEDIMAGE είναι η εισαγωγή στον ελληνικό ιατρικό χώρο τεχνολογίας αιχμής που θα έχει ως αποτέλεσμα θεσμικές αλλαγές στον τρόπο άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος.
Άμεσα η MEDIMAGE στοχεύει στην πλήρη εισαγωγή της έννοιας πρόληψης και της άσκησης ‘ήπιας’ ιατρικής στον ελληνικό ιατρικό κόσμο. Τα προϊόντα One Flow της Αγγλικής Clement-Clark ήδη άρχισαν να διαδίδονται με επιτυχία μετά από την υιοθέτησή τους από τη Novartis ως οι συσκευές επιλογής για τη σωστή παρακολούθηση ασθενών με εποχιακά και χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Η αποδοχή των προϊόντων αυτών από τον ελληνικό ιατρικό κόσμο αποτελεί αποτέλεσμα προσπάθειας δύο ετών από τη MEDIMAGE.
Παράλληλα η συσκευή MoleMax της Αυστριακής Derma Medical Systems αποτελεί άλλο ένα σημείο πρόληψης, αυτή τη φορά για καρκίνο του δέρματος, και ήδη το ενδιαφέρον των ειδικών του κλάδου είναι μεγάλο. Σήμερα εκτός από το MoleMax που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του MEDLAB, στο Μαρούσι, έχουν εγκατασταθεί MoleMax στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων), στο Νοσοκομείο Συγγρού, στο Νοσοκομείο Υγεία, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Ταμείο Υγείας της Αγροτικής Τράπεζας στην Αθήνα και σε ιδιωτικά ιατρεία. (www.medimage.gr/dermanet)
Πρόσφατα η MEDIMAGE εισήγαγε στην Ελλάδα την επαναστατική λυχνία φωτοδυναμικής θεραπείας Omnilux της Αγγλικής Photo Therapeutics, ένα προϊόν που χρηματοδοτείται άμεσα από το Αγγλικό Συμβούλιο Έρευνας για τον Καρκίνο (Cancer Research Council) και θεραπεύει με ποσοστά επιτυχίας που πλησιάζουν το 100% προκαρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος όπως ακτινικές υπερκερατώσεις, βασικοκυτταρικά καρκινώματα και τη νόσο του Bowen με απλή ακτινοβολία ορατού φάσματος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η φωτοδυναμική θεραπεία αποτελεί το μέλλον στην αντιμετώπιση δερματικών αλλοιώσεων γιατί προσφέρει άριστη σχέση κόστους και αποτελεσματικότητας με τέλεια αισθητικά αποτελέσματα
Ένα άλλο μοναδικό προϊόν που η MEDIMAGE διαθέτει στην Ελλάδα είναι το Sinuscan 102 της φινλανδικής Oriola. Το Sinuscan 102 με την τεχνολογία των υπερήχων που χρησιμοποιεί για την ανίχνευση υγρού στα ιγμόρεια άντρα έχει συνεισφέρει στη μείωση των ακτινογραφιών στην κρανιακή χώρα, κάτι που ως τώρα ήταν απαραίτητο για την διάγνωση και παρακολούθηση της ιγμορίτιδας.
Τέλος, η MEDIMAGE διαθέτει στην Ελλάδα τη φορητή μονάδα βιο-ανατροφοδότησης (biofeedback) Femiscan της φινλανδικής MEGA Electronics, το ProPulse II της αγγλικής Hadrian Medical, βιοχημικούς και αιματολογικούς αναλυτές της ιταλικής Hospitex.
Στα πλαίσια της κάλυψης ενός ευρύτερου φάσματος ιατρικών συσκευών η MEDIMAGE διαρκώς βρίσκεται σε επαφή με οίκους ανάπτυξης νέων τεχνολογιών στο χώρο της υγείας, όπως η COMPUCON LEADING TECHNOLOGIES στη Θεσσαλονίκη και του εξωτερικού, κυρίως της Ευρώπης, και ενημερώνεται για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της ιατρικής τεχνολογίας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα προϊόντα One Flow, και MoleMax ήδη είναι έτοιμα για χρήση μέσω του Internet (Internet capable και Internet ready). Στη MEDIMAGE πιστεύουμε ότι το μέλλον της ιατρικής τεχνολογίας βρίσκεται στο συνδυασμό της ιατρικής γνώσης με την τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η εισαγωγή των έμπειρων συστημάτων (νευρωνικά δίκτυα, fuzzy logic) στο χώρο της υγείας έχει ήδη γίνει – το MoleMax αποτελεί λαμπρό παράδειγμα – και είναι η κατεύθυνση που όλοι οι κατασκευαστές ιατρικών συσκευών θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Προϊόντα
Μηχανήματα ιατρικάΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα