ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
Εταιρεία: ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
Υπεύθυνος: Υπεύθυνη Λαζαρίδου Μαρία
Νομός: ΚΙΛΚΙΣ
Πόλη: ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
Διεύθυνση: 1ο ΧΙΛ ΕΠ. ΟΔΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
T.K.: 61200
Τηλέφωνο: 2343022400, 2343020200
Fax: 2343024250
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.geotechniki.com.gr
Κατηγορία: » ΓΕΩΠΟΝΟΙ
Εμφανίσεις: 6755

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

Περιγραφή
Η εταιρεία «Γεωτεχνική Πολυκάστρου» ιδρύθηκε στο Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς το 1988. Αντικείμενο της εταιρίας ήταν το εμπόριο αγροτικών εφοδίων καθώς και οι γεωργικές και οικονομοτεχνικές μελέτες.
Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία παρουσίασε ιδιαίτερη ανάπτυξη, διευρύνοντας τόσο το πελατολόγιό της στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κιλκίς και των όμορων νομών, όσο και το φάσμα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
Το 2003 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 4.500 τ.μ. με στεγασμένους χώρους έκτασης 450 τ.μ. στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πολυκάστρου – Κιλκίς.
Σήμερα, η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και αναπτυσσόμενες εταιρίες στον χώρο της και με βάση την υπάρχουσα εμπειρία και γνώση του αντικειμένου και γνώμονα την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της, συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την αναπτυξιακή της πορεία.
Απώτερος σκοπός της Γεωτεχνικής Πολυκάστρου είναι η εξυπηρέτηση των πελατών της σε επίπεδο σωστής και έγκαιρης ενημέρωσης, η αποτελεσματική και γρήγορη εκτέλεση των επιθυμιών, η εύρεση και προώθηση κατάλληλων προϊόντων, η εύρεση οικονομικών ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών για κάθε περίπτωση.

Προϊόντα
Μελέτες, Εντομοκτόνα - Αγροχημικά, ΓΕΩΡΓΙΑ - ΑΝΘΟΚΟΜΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ, Μελέτες οικονομοτεχνικές, Μελέτες επιχειρησιακές, Μελέτες προστασίας περιβάλλοντος, Εξοπλισμός οινοποιίας, Εργαλεία γεωργικά, Εργαλεία κήπου, Εργαλεία κοπής και λείανσης, Εφόδια αγροτικά, Λιπάσματα, Λιπάσματα βιολογικά, Μηχανήματα γεωργικά, Πολλαπλασιαστικό υλικό ανθοκομίας, Πολλαπλασιαστικό υλικό γεωργίας


ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ στο χάρτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα