Εταιρεία: ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
Διεύθυνση: ΠΑΡΝΗΘΟΣ 10
T.K.: 18233
Τηλέφωνο: 2105693680-1
Fax: 2105693680-1
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.kalafata-ipakoi.gr
Κατηγορία: » ΡΑΠΤΩΝ ΥΛΙΚΑ
Εμφανίσεις: 7488

ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Περιγραφή
Η ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δραστηριοποιείται από το 1988 στον τομέα της παραγωγής της βάτας ώμου για ενδύματα και την παραγωγή των cups (ενισχυτικά για μαγιό, εσώρουχα και ρούχα). Η συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εμπορεύεται κρεμάστρες πλαστικές και ξύλινες.
Επίσης, εμπορεύεται πλαστικές σακούλες για τα καταστήματα, σακούλες φασόν, σακούλες για βιοτεχνίες, χαρτιά κοπτηρίου, ταμπελάκια, κορδονάκια, λογότυπα, νουμεροδείτκες, τροχιστικά, λάμες και ότι άλλο επιθυμούν οι βιοτεχνίες ενδυμάτων επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα υλικών.

Η εταιρία έχει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο της, με πολύχρονη παρουσία και εξαιρετικό πελατολόγιο. Έχοντας την έδρα της στην Αττική, η εταιρία ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ είναι στελεχωμένη με μια εξαιρετική ομάδα, η οποία λειτουργεί με γνώμονα την πείρα και την τεχνογνωσία, αποτελώντας έτσι μια ολοκληρωμένη εταιρεία παραγωγής και εμπορίου.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η εταιρία ακολουθεί το σκεπτικό ότι η άρτια οργάνωση αποτελεί μια ουσιαστική εγγύηση ποιότητας προς τους πελάτες της.

Προϊόντα
Βάτες ενδυμάτων, Ραπτικής υλικά, Μαξιλάρια και προσκέφαλα, Μαξιλάρια ύπνου, Δερματίνη, Στρωματοποιίας υλικά, Σπάγκοι, Χαρτί περιτυλίγματος, Γέμισμα μαξιλαριών, Υαλοβάμβακες, Αεροπλάστ, Χαρτί συσκευασίας, Φόδρες, Ταινίες χάρτινες, Ταινίες αυτοκόλλητες, Επιπλοποιίας υλικά, Χαρτί σχεδίασης, Σάκοι, σακούλες και τσάντες πλαστικές, Κρεμάστρες, Αφρολέξ, Αυτοκόλητα, Ενδυσης αξεσουάρ, Πουφ, Κορδόνια, κορδέλες, τρέσες


ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. στο χάρτη.
ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.
ΚΑΛΑΦΑΤΑ ΥΠΑΚΟΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα