ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ
Εταιρεία: ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ
Υπεύθυνος: ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΝΗ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΧΑΙΔΑΡΙ
Διεύθυνση: ΣΤΡΑΤΑΡΧΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 62
T.K.: 12461
Τηλέφωνο: 2105319944
Fax: 2105319945
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
Κατηγορία: » ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Εμφανίσεις: 5161

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ

Περιγραφή
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΧΑΙΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ.

Η Ελένη Ηλία Παππά, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, δικηγόρος παρʼ Αρείω Πάγω, ασκεί ενεργά το λειτούργημα της δικηγορίας από το έτος 1993. Είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.
Το έτος 1995 ιδρύει το Δικηγορικό της Γραφείο στο Χαιδάρι Αττικής, το οποίο στεγάζεται σε ιδιόκτητο οίκημα στον τρίτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου Χαιδαρίου, όπου λειτουργει μέχρι και σήμερα.
Έχει αποκτήσει εξειδικευμένη εμπειρία στους τομείς του Αστικού Δικαίου (Οικογενειακό, Κληρονομικό,Εμπράγματο Δίκαιο), του Εμπορικού Δικαίου, του Ποινικού Δικαίου, καθώς στους ενδελεχείς ελέγχους τίτλων ακινήτων.
Το γραφείο ανταποκρίνεται με πληρότητα και εξειδίκευση στις ολοένα εξελισσόμενες απαιτήσεις της νομικής επιστήμης και παρέχει συμβουλευτική και δικαστική υποστήριξη με γνώμονα πάντα την υπεράσπιση των συμφερόντων των εντολέων του, όπως αυτά προβλέπονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.
Διαχρονικές αρχές που διαπνέουν από ιδρύσεως μέχρι σήμερα τη λειτουργία του γραφείου είναι η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών, ο σεβασμός στους πελάτες και η δεοντολογία στην άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος.
Αποφάσεις της έχουν δημοσιευθεί στην Πειραική Νομολογία, στα Χρονικά Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και στην Τράπεζα Πληροφοριών "ΝΟΜΟΣ".
Η Ελένη Παππά είναι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Σαββιδάκη, προιστάμενο Μηχανικό των Πλωτών Δεξαμενών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Δήμητρα Σαββιδάκη, ψυχολόγο, πτυχιούχο του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Νικόλαο Σαββιδάκη, μαθητή του 2ου Γυμμνασίου Χαιδαρίου.


ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ στο χάρτη.
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ » ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 360°


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα