Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ
Εταιρεία: Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ
Υπεύθυνος: ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΜΥΡΤΩ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΜΑΡΟΥΣΙ
Διεύθυνση: ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 18
T.K.: 15126
Τηλέφωνο: 2108029849
Fax: 2108029849
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.rodokipos.gr
Κατηγορία: » ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
Εμφανίσεις: 5748

Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ

Περιγραφή
Το κέντρο προσχολικής αγωγής «Ροδόκηπος» ( παιδικός σταθμός και νηπιαγωγείο με άδεια του Υπουργείου Παιδείας) λειτουργεί από το 1997 και αποτελεί τον ιδανικό χώρο εκπαίδευσης και αγωγής για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Προσφέρει μια σταθερή συναισθηματική βάση για τα παιδιά, παρέχοντας ευκαιρίες και ερεθίσματα που συντελούν στην ολόπλευρη και ισορροπημένη ανάπτυξή τους, μέσα σε ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον.
Ο «Ροδόκηπος» στεγάζεται σε ένα κατάλληλο διαμορφωμένο χώρο με ηλιόλουστες αίθουσες και ένα μεγάλο καταπράσινο κήπο με ασφαλή όργανα παιδικής χαράς. Τα ολιγομελή τμήματα των παιδιών είναι χωρισμένα ηλικιακά με στόχο την συμμετοχή όλων των παιδιών στα ολοκληρωμένα προγράμματα δραστηριοτήτων. Το επιστημονικό προσωπικό με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την αγάπη του βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν αυτοδυναμία και να αξιοποιήσουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους.
Δραστηριότητες: Εικαστικά –Μουσικοκινητική σύστημα ORFF(με μουσικοπαιδαγωγό)- Παιδική Λογοτεχνία- Θεατρικό παιχνίδι -Προγραφή -Προανάγνωση -Προμαθηματικά-Προετοιμασία για την Αʼ δημοτικού –Συμμετοχή σε βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα –Επισκέψεις σε θέατρα, μουσεία κα –Συμβουλευτική γονέων Αγγλικά –Ρυθμική –Γυμναστική ( TAE - KWO-DO) –Κολυμβητήριο Συνεργάζεται με παιδίατρο, ψυχολόγο, οδοντίατρο, οφθαλμίατρο, λογοπεδικό.
Παρέχει ασφαλιστική κάλυψη.


Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ στο χάρτη.
Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
Α. ΤΣΙΚΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΡΟΔΟΚΗΠΟΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα