WOODRESIDENCE
Εταιρεία: WOODRESIDENCE
Υπεύθυνος: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ
Νομός: ΠΙΕΡΙΑΣ
Πόλη: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Διεύθυνση: ΚΡΕΣΝΑΣ
T.K.: 60100
Τηλέφωνο: 2351091393
Fax: 2351091393
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.woodresidence.gr
Κατηγορία: » ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Εμφανίσεις: 3880

WOODRESIDENCE

Περιγραφή
Σπίτια από ξύλο κατασκευασμένα με σύστημα FRAMING.

Το σύστημα Wood Framing αναπτύσσεται και εφαρμόζεται σε μεγάλη κλίμακα στις Η.Π.Α και αποτελεί μια φθηνή λύση και προσιτή για το κτίσιμο ενός σπιτιού το οποίο συντηρείται στο χρόνο εξασφαλίζοντας στους ιδιοκτήτες όλα τα είδη άνεσης .Στα συγκεκριμένα σπίτια τα οποία είναι κατασκευασμένα με αυτό σύστημα(wood framing) προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχέδιο τόσο παραδοσιακό αλλά και τόσο μοντέρνο.
Οι κατασκευές σπιτιών με αυτό το σύστημα πραγματοποιούνται με τη χρήση υλικών από ξύλο με ανθεκτικότητα, σταθερότητα , και το βάρος της ιδιοκτησίας είναι μειωμένο προσφέροντας αντισεισμική προστασία ,σταθερότητα, υψηλή θερμική άνεση και ανταγωνιστική τιμή. Ολόκληρο το χρονικό διάστημα κατασκευής του εργοταξίου αυτών των σπιτιών είναι μέχρι 70% μειωμένο από τα σπίτια με τοιχοδομές.
Η WOOD RESIDENCE δημιούργησε ήδη τη παράδοση για κατασκευή σπιτιών διανομής με ξύλινη δομή σε σύστημα framing και πάνελ (sandwich) έχοντας μια εμπειρία άνω των 10 χρόνων σε κατασκευές.

Για να έρθετε κάτω από τη στήριξη των φίλων των ξύλινων σπιτιών για τα οποία θα πάρετε περισσότερες πληροφορίες για αυτού του είδους κατασκευής, σας προσφέρουμε μια περιληπτική παρουσίαση αυτού του συστήματος κατασκευής με το οποίο δουλεύουμε και εμείς.
Ένα σπίτι με ξύλινη δομή σε framing system αποτελείται από τα εξής στοιχεία:
ΒΑΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Είναι ένα βασικό στοιχείο της κατασκευής, από το οποίο πραγματοποιείται η μορφή και το πιάσιμό των τειχών της κατασκευής για ανθεκτικότητα των θεμελίων της οικοδομής .Η βάση του σπιτιού τοποθετείται σε ένα στρώμα υγρομόνωσης και στερεώνεται προσωρινά σε πρώτη φάση με καρφιά ή στριφόνια και μετά το μοντάρισμα των τοίχων από το ισόγειο στερεοποιείται μαζί με αυτό με μπουλόνια που τοποθετούνται στα θεμέλια .
ΤΟΙΧΟ

Είναι τα πρωταρχικά στοιχεία ανθεκτικότητας και σταθερότητας της κατασκευής ,τα οποία εξασφαλίζουν την ανάληψη οριζόντιων φορτίων από τη βαρύτητα της οροφής και στέγη .

‘Eνα σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος framing είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης των τοίχων σε μορφή πανελ προβιομηχανικά .Αυτό το γεγονός οδηγεί στη αύξηση της ποιότητας εκτέλεσης αυτών των στοιχείων με τη πραγματοποίηση τους σε βιομηχανία με τεχνικούς εξοπλισμούς και σύγχρονη τεχνολογία και επιπλέον ένα τεχνικό, ειδικό έλεγχο και ταυτόχρονα τα προβιομηχανικά τοιχώματα, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος εκτέλεσης της κατασκευής., ελλατωνόντας τους κόστους κατασκευής.
Το καπλάντισμα των εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων θα εκτελείται στις δύο πλευρές και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία.
Η θερμομόνωση είναι κατασκευασμένη από στρώματα πετροβάμβακα με πάχος 50,100 και 150mm . Οι τοίχοι έχουν υγρομόνωση με στρώμα από μεμβράνη και στην εσωτερική μεριά έχει διαθέσιμες ατμογέφυρες
ΟΡΟΦΗ

Η οροφή είναι το στοιχείο για οριζόντιες κατασκευές που πραγματοποιεί την απορρόφηση των φορτώσεων από το βάρος των ανθρώπων και των επίπλων και το μεταδίδουν στους τοίχους και ταυτοχρόνως εξασφαλίζει η συνεργασία των τοίχων σε οριζόντιο σχέδιο και τη διανομή του οριζοντίου βάρους για τον άνεμο και το σεισμό. Τα πρωταρχικά υλικά για την ανθεκτικότητα των οροφών είναι τα δοκάρια.
Για τους χώρους με μεγάλα ανοίγματα χρησιμοποιούνται και δοκάρια κυρίως τρικολυτά ..
Πάνω από τα δοκάρια γίνεται το στρώμα στήριξης το οποίο αποτελείται από ξύλινο πάτωμα ,πλάκες από OSΒ.
Το πάτωμα μπορεί να διατεθεί σε ένα μόνο στρώμα ή σε δύο στρώματα με διαφορετικές κατευθύνσεις.
ΣΤΕΓΗ

Αποτελεί το υλικό για την ολοκλήρωση και είναι τοποθετημένα στη ανώτερη μεριά της κατασκευής έχοντας ένα σημαντικό ρόλο πρακτικό για την προστασία της οικοδομής από τις καιρικές συνθήκες , και ένα αισθητικό ρόλο που συνεισφέρει σε μεγάλο μέρος στη όψη της κατασκευής. Για αυτό το λόγο πολλές κατασκευές από ξύλο εξατομικεύονται με τη μορφή στέγης

Προϊόντα
Προκατασκευασμένα κτίρια, Προκατασκευασμένα κτίρια ξύλινα, Προκατασκευές ξύλινες


WOODRESIDENCE » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία WOODRESIDENCE στο χάρτη.
WOODRESIDENCE » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
WOODRESIDENCE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα