ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΥΡΓΟΣ - PYRGOS
Εταιρεία: ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΥΡΓΟΣ - PYRGOS
Υπεύθυνος: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝΑΞΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Νομός: ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πόλη: ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΣΤ.ΘΗΡΑΣ
Διεύθυνση: ΠΥΡΓΟΣ
T.K.: 84701
Τηλέφωνο: 2286031346
Fax: 2286032190
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.pyrgos-santorini.com
Κατηγορία: » ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Εμφανίσεις: 2831

ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΥΡΓΟΣ - PYRGOS

Περιγραφή
Το Εστιατόριο Πύργος βρίσκεται στην είσοδο του παραδοσιακού χωριού Πύργος από το οποίο έχει πάρει και το όνομά του. Είναι χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του νησιού, κάτι που του εξασφαλίζει καταπληκτική θέα προς το χωριό Πύργος, την Καλντέρα, τα Φηρά, το Ημεροβίγλι, την Οία και φυσικά η θέση του, είναι ιδανική για να απολαύσετε το δείπνο σας θαυμάζοντας το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα.
Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα, είναι ότι το χωριό Πύργος, όπως και το εστιατόριο μας βρίσκονται στο κέντρο του νησιού.
To μενού βασίζεται σε ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, Σαντορινιούς μεζέδες και έχει ως βάση φρέσκα θηραϊκα προϊόντα, θαλασσινά ή και κρεατικά.
Το ειδυλλιακό και ρομαντικό τοπίο της Σαντορίνης έχει κάνει πολλούς θαυμαστές της να τελέσουν τους γάμους καθώς και τις δεξιώσεις αυτών και των επετείων τους στο πανέμορφο νησί.
Η Ταβέρνα Πύργος έχει μια μεγάλη παράδοση στην διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων, γαμήλιων επετείων, γενεθλίων και συνεδριακών γευμάτων από το 1988. Το όμορφο και ζεστό περιβάλλον του Πύργου γίνεται ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενήσει αυτές τις ξεχωριστές προσωπικές ή επαγγελματικές στιγμές. Οι χώροι μας διαμορφώνονται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα διοργάνωσης εορταστικών Show και εφέ, που θα πλαισιώσουν την εκδήλωσή σας. Οι τιμές μας είναι απόλυτα λογικές και καθορίζονται από εσάς.


ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΥΡΓΟΣ - PYRGOS » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα