SYMPOSIUM RESTAURANT
Εταιρεία: SYMPOSIUM RESTAURANT
Υπεύθυνος: Μωραΐτάκης Μιχάλης
Νομός: ΧΑΝΙΩΝ
Πόλη: ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Διεύθυνση: Πλατανιάς Χανίων
T.K.: 73014
Τηλέφωνο: 2821060545
Fax: 2821061562
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.symposium.com.gr
Κατηγορία: » ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Εμφανίσεις: 3156

SYMPOSIUM RESTAURANT SYMPOSIUM RESTAURANT

Περιγραφή
Το ΣΥΜΠΟΣΙΟ συνήθως λάμβανε χώρα στο "ΑΝΔΡΟΝ" το χώρο των ανδρών, το καλύτερο δωμάτιο του σπιτιού.
Το δικό μας ΣΥΜΠΟΣΙΟ άνοιξε τις πόρτες του μερικούς αιώνες αργότερα, συγκεκριμένα το 1998, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας στην παροχή αποκλειστικής κουζίνας, άψογης εξυπηρέτησης και φιλικής ατμόσφαιρας για την πελατεία μας.
Οι δραστηριότητες προσδιορίζονταν από τον συμποσίαρχο, ο οποίος αποφάσιζε για το είδος της ψυχαγωγίας ανάλογα με την περίσταση, ή ακόμη και κατά πόσο θα έπρεπε ή όχι, να νερώσει το κρασί.
Πολλές φορές η βραδιά του Συμποσίου ολοκληρωνόταν με το comus, μία θορυβώδη παρέλαση γλεντζέδων, συνοδευόμενη από μουσική και τραγούδια προς τιμή των ΘΕΩΝ, για να οδεύσουν σε άλλη μία μαγική βραδιά μετά φαγητού και οίνου.
Σε αντίθεση με τους Αρχαίους Έλληνες, εμείς εξυπηρετούμε... και τα δύο φύλα, χωρίς συμποσίαρχο να... νερώνει το κρασί σας!!!
Αξίζει να συμμετέχετε στα καθημερινά μας Συμπόσια, των οποίων η επιτυχία εστιάζεται στην δια στόματος διαφήμιση.
Το δικό μας Συμπόσιο βρίσκεται στον Πλατανιά, σε μία περιωπής τουριστική περιοχή, λίγα λεπτά έξω από την πόλη των Χανίων. Ο Πλατανιάς βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και έχει καταστεί, κατά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, το σπίτι για επισκέπτες / τουρίστες από τις Σκανδιναβικές χώρες, την Αγγλία και τη Γερμανία.
Οι πελάτες μας μάς επισκέπτονται συστημένοι. Η συζήτηση και η φήμη του εστιατορίου μας αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για μας. Αρχικά, αυτό που προκαλεί έκπληξη στην πελατεία μας είναι η φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που τους παρέχουμε.
Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό εστιατόριο, όπου έχεις τη δυνατότητα να νιώσεις την ομορφιά της ελληνικής καλοκαιρινής βραδιάς, καθώς απολαμβάνεις το βραδινό σου, συντροφιά με το εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό μας.
Ωστόσο, το σπουδαιότερο μέρος της επιτυχίας μας, αποτελεί η κουζίνα μας. Μπορείς να γευθείς μεσογειακη και ευρωπαικη κουζινα.Σήμερα, όπου ο κόσμος συνειδητοποιεί ολοένα και περισσότερο τη σημαντικότητα της υγιεινής διατροφής, σημειώνουμε ότι το Συμπόσιο χρησιμοποιεί μόνο αγνό παρθένο ελαιόλαδο, γνήσια Ελληνική φέτα και φρέσκο κρέας. Σκεφτείτε τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με την κρητική διατροφή και την υγεία! Η κουζίνα μας είναι ιδανική για χορτοφάγους, κρεατοφάγους και πελάτες που τολμούν να δοκιμάσουν κάτι το καινούριο ή το παραδοσιακό.
Το Συμπόσιο είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Πλατανιά, όπου να είστε σίγουροι, εάν το επισκεφτείτε μία φορά θα γίνει το καθημερινό σας στέκι!


Προϊόντα
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ, Κρασιά, Κρέας, Κρέας νωπό, ΠΟΤΑ, Πουλερικά, Τυριά, Τροφοδοσίες (catering), Φρούτα - Λαχανικά νωπά


SYMPOSIUM RESTAURANT » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία SYMPOSIUM RESTAURANT στο χάρτη.
SYMPOSIUM RESTAURANT » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
SYMPOSIUM RESTAURANT
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα