ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ
Εταιρεία: ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ
Υπεύθυνος: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΜΑΝΔΡΑΣ
Διεύθυνση: ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ
T.K.: 19600
Τηλέφωνο: 2105556471, 2105556259
Fax: 2105556557
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: WWW.SERTON.GR
Κατηγορία: » ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ)
Εμφανίσεις: 3611

ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ

Περιγραφή
Η εταιρεία ΣΕΡΤΟΝ ιδρύθηκε το 1976 από τον Παναγόπουλο Δημήτριο με έδρα τον Πειραιά. Το 1982 μεταφέρθηκε στη Μάνδρα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4500 τμ. Οι τομείς απασχόλησης της εταιρίας είναι σχεδιασμός, κατασκευή καλουπιών, ηλεκτρικών συσκευών, παντός τύπου μεταλλικές και ανοξείδωτες κατασκευές, βαφή ηλεκτροστατικής πούδρας, αντικολλητική βαφή TEFLON και παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων (πρέσσες injection). Από τον 1986 και μετά η εταιρεία μας άρχισε συνεργασίες κορυφής με μεγάλες επώνυμες ευρωπαϊκές εταιρείες οι οποίες μέχρι και σήμερα απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαστε και στην Ελληνική αγορά κάνοντας γνωστότερο το brand name.
Η κατασκευή και η συναρμολόγηση όλων των προϊόντων μας γίνεται εξ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας στην Ελλάδα και όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από Ευρωπαϊκές χώρες και τηρούνε όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία μας μετά από πολυετείς έρευνες και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες έχει βελτιώσει σημαντικά τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητα των προϊόντων μας καθώς και έχει εισαγάγει μια σειρά καινοτομιών για τις οποίες έχει λάβει διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Η επιχείρηση εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 καθώς και πιστοποιήσεις CE βασικές προυποθέσεις εξασφάλισης της ποιότητας για τα προϊόντα που παράγει.

Προϊόντα
Καλούπια πλαστικά, Καλούπια κοπτικά, Βιομηχανικά εξαρτήματα μεταλλικά, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, Κατασκευές μεταλλικές, Καλούπια μεταλλικά, Βιομηχανικά εξαρτήματα πλαστικά, ΕΛΑΣΤΙΚΟ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ, Ηλεκτρικές συσκευές, Υγραέρια, Συσκευές κουζίνας, Συσκευές θέρμανσης ηλεκτρικές, Συσκευές οικιακές ηλεκτρικές, Μετάλλων επικαλύψεις αντικολλητικές, Μετάλλων βαφή, Μετάλλων μορφοποίηση, Πλαστικά προϊόντα, Συσκευές μαγειρικής ηλεκτρικές, Ψησταριά μεσαία κλασική


ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ στο χάρτη.
ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΣΕΡΤΟΝ ΕΠΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα