Π.ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Εταιρεία: Π.ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υπεύθυνος: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΓΛΥΦΑΔΑ
Διεύθυνση: ΗΦΑΙΣΤΟΥ 8
T.K.: 16672
Τηλέφωνο: 2108972899
Fax: 2108972947
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
Κατηγορία: » ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Εμφανίσεις: 3099

Π.ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Περιγραφή
Η VΚΜ είναι Τεχνική & Εμπορική Ομόρρυθμος Εταιρεία με έδρα στη Βάρη της Αττικής. Δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε τρεις βασικούς τομείς:

 • 1. Την Εισαγωγή & Αντιπροσώπευση προϊόντων οίκων του εξωτερικού έχοντας την αποκλειστική διάθεση αυτών για Ελλάδα και Κύπρο.
 • 2. Την Μελέτη & Κατασκευή Οικοδομικών 'Εργων όπως κτήρια, κατοικίες, έκδοση οικοδομικών αδειών κ.α
 • 3. Την Μελέτη & Κατασκευή Μηχανολογικών 'Εργων σε κτήρια, κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

  Η εταιρεία απαρτίζεται από έμπειρους Μηχανικούς όλων των απαιτούμενων για τις δραστηριότητες της ειδικοτήτων με μεγάλη εμπειρία και συνεχή ενημέρωση για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις. Οι Μηχανικοί της VKM είναι πάντοτε σε θέση να προτείνουν και να εφαρμόσουν τις βέλτιστες δυνατές και σύγχρονες λύσεις, μελετώντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μελετητικά προγράμματα σε Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας. Στον εμπορικό τομέα, η VKM έχοντας εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση των προϊόντων που εισάγει έχει δημιουργήσει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων πώλησης των προϊόντων αυτών ανά περιοχή (Dealers), σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η επιλογή όσον αφορά τη αντιπροσώπευση και εισαγωγή προϊόντων γίνεται με κύριο κριτήριο την χρησιμότητά τους, συνδυάζοντας όλες τις σύγχρονες αναζητήσεις των καταναλωτών όπως, την ποιότητα, την αξιοπιστία, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και το λογικό κόστος. Σκοπός της VKM είναι η διαφοροποίηση της εταιρείας σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται, από την μελέτη και κατασκευή ενός έργου μέχρι την προώθηση προϊόντων που ξεχωρίζουν. Κτήρια και κατοικίες ήδη περατωμένα, άλλα υπό εξέλιξη καθώς επίσης και ένα ευρύ δίκτυο πωλήσεων των προϊόντων που εισάγονται αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το αποτέλεσμα της δραστηριοποίησης της VKM σε ολόκληρη τη Ελλάδα.


 • Π.ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. » ΧΑΡΤΗΣ
  Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία Π.ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. στο χάρτη.

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
  Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
  Greece map
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  ΧΑΡΤΗΣ
  Π.ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
  περισσότερα
  ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
  ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
  περισσότερα