ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
Εταιρεία: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διεύθυνση: ΔΙΣΤΟΜΟΥ 7-9
T.K.: 18531
Τηλέφωνο: 2104110595, 2104110596
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.pedagogiki-birds.gr
Κατηγορία: » ΣΧΟΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ
Εμφανίσεις: 3114

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Περιγραφή
Η ίδρυση του Δημοτικού Σχολείου «Παιδαγωγική», στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε ως συνέχεια ύστερα από την ιδιαίτερα πετυχημένη λειτουργία και από την αναγνώριση του εκπαιδευτικού έργου του Νηπιακού Κέντρου «BIRDS».
Η παιδαγωγική-εκπαιδευτική προσφορά του στηρίζεται στην άρτια οργάνωση και διοίκηση, στη σωστή επιλογή του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και στην αδιατάρακτη και εποικοδομητική συνεργασία με τους γονείς.
Σʼ αυτό το πνεύμα λειτουργεί σήμερα μια ευέλικτη σχολική μονάδα που διακρίνεται για τη μεθοδική εργασία της και την επίτευξη των υψηλών παιδαγωγικών της στόχων. Οι πολύ καλές επιδόσεις που εμφανίζουν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου οφείλονται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιμελημένη και ανεξάρτητη προσχολική εκπαίδευση που παρέχεται στα νήπια από τα "BIRDS". Αυτά τα νήπια αποτελούν για το Δημοτικό Σχολείο, την «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ», ένα μεγάλο μέρος του μαθητικού δυναμικού της το οποίο είναι καλλιεργημένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο, χωρίς όμως να αποκλείεται και η εγγραφή και άλλων μαθητών από άλλα νηπιαγωγεία.

Προϊόντα
Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, Ιδιωτικά νηπιαγωγεία, Ιδιωτικά σχολεία, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα