ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Εταιρεία: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Υπεύθυνος: Ιδιοκτήτης Ζαχαριάς Νικόλαος
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Διεύθυνση: Ράχης & Δάσους, Χαλάνδρι, Αττική, 15233
T.K.: 15233
Τηλέφωνο: 2106811411
Fax: 2106822346
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.flyatopo.com
Κατηγορία: » ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΓΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ
Εμφανίσεις: 401

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΦΛΥΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

Περιγραφή
Η εταιρεία μας μετρά περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο των Μηχανικών.

Παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς των τοπογραφικών, πολεοδομικών - χωροταξικών μελετών, κτηματολογικών μελετών, κτηματογραφήσεων, γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών, δασικών αποχαρακτηρισμών, δασικών χαρτών, μελετών φωτοερμηνείας, μελετών εφαρμογής τίτλων, στις αεροφωτογραφήσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη για τοπογραφικούς σκοπούς, στην εκμετάλλευση ακινήτων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συμβούλου για όλους τους παραπάνω τομείς.

Παρέχουμε πλήρη και αξιόπιστη γνωμάτευση στα θέματα που αναλαμβάνουμε η οποία στηρίζεται στην επιστημονική μας επάρκεια, στην διαρκή ενημέρωσή μας για τις αλλαγές της πολεοδομικής νομοθεσίας, στην γνώση της διοικητικής λειτουργίας των εμπλεκομένων σε κάθε υπόθεση Υπηρεσιών καθώς και στην πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των δραστηριοτήτων μας.

Ενεργούμε με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την επίλυση των θεμάτων που μας ανατίθενται με τον πλέον αξιόπιστο, προβλεπόμενο, νόμιμα τεκμηριωμένο, συντομότερο και οικονομικότερο τρόπο.

Προϊόντα
Κτηματολόγιο, Χαράξεις, Αποτύπωση οικοπέδων, Τεχνικές μελέτες, Τοπογραφικά


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ στο χάρτη.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γκίκας Μαγιορκίνης: Σε πλήρη ύφεση η μεταδοτικότητα του κορωνοϊού στην Ελλάδα (διαγράμματα) Σταϊκούρας: Τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν αρκούν. Αναγκαία η έκδοση ευρωομολόγου Η Τράπεζα της Αγγλίας θα χρηματοδοτεί προσωρινά την βρετανική κυβέρνηση, αν δεν μπορεί να αντλήσει από τις αγορές ΟΗΕ: Η πανδημία δεν είναι «λευκή επιταγή» για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σχεδιάζεται νέα επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων από την Ιταλία Ολλανδέζα 107 ετών ανάρρωσε από τον κορωνοϊό Κορωνοϊός - Fed: Νέα ένεση 2,3 τρισ. δολαρίων για την στήριξη της αμερικανικής οικονομίας Τροπολογία κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για παράταση προστασίας πρώτης κατοικίας έως 31 Δεκεμβρίου Χρηστίδης: Τυχοδιωκτική κάθε συζήτηση για εκλογές όταν δίνεται μάχη για ζωές Ουγγαρία-κορωνοϊός: Περισσότερα από 100 κρούσματα καταγράφηκαν σε οίκο ευγηρίας της Βουδαπέστης Kόκκινη γραμμή για την Αυστρία τα «κορωνοομόλογα» Ο Ρονάλντο ένωσε ξανά τους... Galacticos
ΧΑΡΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα