ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Εταιρεία: ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 174 & ΑΡΙΣΤΟΦΡΟΝΟΣ 13
T.K.: 10443
Τηλέφωνο: 2105154150
Fax: 2105154154
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.kidonakis-interpower.gr
Κατηγορία: » ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ
Εμφανίσεις: 6689

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Περιγραφή
Η Επιχείρηση ξεκίνησε το 1979 από το κέντρο της Αθήνας. Από το 1995 εδρεύει στην σημερινή της διεύθυνση ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 174 σε ιδιόκτητο 5οροφο κτίριο και αποθήκες στην ίδια περιοχή που καλύπτουν 2000 τ.μ περίπου.
Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο των γεωργικών - κηπευτικών μηχανημάτων - εργαλείων και ανταλλακτικών καθώς και την πλήρη υποστήριξη με συνεργάτες σε ολόκληρη την χώρα.
Ο συνεχής διευρυνόμενος κύκλος εργασιών της, αποτέλεσμα των προσπαθειών της διοίκησης όσο και του έμπειρου προσωπικού, αλλά και της εμπιστοσύνης των πελατών, έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην καταξίωση της επιχείρησης στον τομέα των μηχανημάτων μας.
Σήμερα η επιχείρηση αντιπροσωπεύει πολλούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους διεθνώς με εισαγωγές - εξαγωγές καθώς και χονδρικό - λιανικό εμπόριο σε ολόκληρη την χώρα.

Προϊόντα
Μηχανές κήπου, Μηχανήματα γεωργικά, Γεννήτριες, Εργαλεία κήπου, Αλυσοπρίονα, Θαμνοκοπτικά, χορτοκοπτικά, Ψαλίδια κήπου, Γεωτρύπανα Τριβέλες, Μηχανήματα γεωτρητικά, Εργαλεία σκαπτικά, Εκχιονιστικά μηχανήματα, Χλοοκοπτικές μηχανές γκαζόν, Χλοκοπτικά τρακτέρ, Μηχανήματα ψεκαστικά, Μηχανήματα πλύσεως υψηλής πιέσεως, Μηχανήματα ζωοτροφών, Ηλεκτροκινητήρες, Ηλεκτρογεννήτριες, Βενζινοκινητήρες, βενζινοκίνητα αντλητικά, Ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, Ελαιοραβδιστικά συγκροτήματα εξαρτήματα, Μπετονιέρες, Αντλίες


ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. στο χάρτη.
ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Γ.Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα