ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ
Εταιρεία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ
Υπεύθυνος: Ιδιοκτήτης Ζαμπέτογλου Κωνσταντίνος
Νομός: ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Πόλη: ΒΟΛΟΣ
Διεύθυνση: 3ον χιλ. Εθν. Οδού Βόλου - Λαρίσης
T.K.: 38500
Τηλέφωνο: 2421086000
Fax: 2421082344
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.epiplazampetoglou.gr
Κατηγορία: » ΕΠΙΠΛΑ, ΓΕΝΙΚΑ
Εμφανίσεις: 2524

ΕΠΙΠΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ

Περιγραφή
Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1980 από τον Κωνσταντίνο Θεοδ. Ζαμπέτογλου και εδρεύει στον Βόλο σε ιδιόκτητο εκθεσιακό και εργοστασιακό χώρο.
Δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή και εμπορία επίπλων - χονδρική και λιανική πώληση και σε ειδικές κατασκευές σε όλα τα έπιπλα σπιτιού - σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στις εισαγωγές επώνυμων επίπλων.
Χάρη στην εμπειρία του κου Κωνσταντίνου Θεοδ. Ζαμπέτογλου στο χώρο του επίπλου από το 1967, πολύ γρήγορα η επιχείρηση καθιερώθηκε ως μια από τις καλύτερες στο είδος της. Τα έπιπλά μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους το τελικό φινίρισμα, και της λογικές τιμές μας τον καλόγουστο σχεδιασμό τους και την λειτουργικότητά τους. Με ιδιαίτερη ειδίκευση στο παιδικό έπιπλο, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του παιδικού δωματίου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις σε χρώματα, υλικά, κτλ., και δίνουμε υπόσταση στο όνειρο κάθε αγοριού / κοριτσιού. Διαθέτουμε επίσης μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ επιπλών για παιδιά και εφήβους. Προσφέρουμε εγγύηση ποιότητας και τεχνική υποστήριξη. Επίσης, κατασκευάζουμε έπιπλα για όλους τους χώρους (κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, σαλόνια, συνθέσεις, κτλ.) συνδυάζοντας τις κλασικές γραμμές με το μοντέρνο Design και αναδεικνύουμε το χώρο σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προϊόντα
Επιπλα από αφρώδες πλαστικό, Επιπλα, ΕΠΙΠΛΑ, Επιπλα γραφείου, Επιπλα εντοιχιζόμενα, Επιπλα εντοιχιζόμενα, Επιπλα επαγγελματικά, Επιπλα μεταλλικά, Επιπλα μεταλλικά οικιακής χρήσης, Επιπλα μεταλλικά παιδικά, Επιπλα μεταλλικά πτυσσόμενα, Επιπλα ξύλινα, Επιπλα ξύλινα οικιακής χρήσης, Επιπλα ξύλινα παιδικά, Επιπλα ξύλινα πτυσσόμενα, Επιπλα πλαστικά, Επιπλα σκαλιστά, Κρεβατοστρώματα, Καρέκλες, Στρώματα, Στρώματα - Κρεβατοστρώματα, Στρώματα ανατομικά, Στρώματα από αφρώδες πλαστικό, Στρώματα ορθοπεδικά


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ στο χάρτη.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα