ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ
Εταιρεία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ
Υπεύθυνος: Ζαμπέτογλου Κωνσταντίνος
Νομός: ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Πόλη: ΒΟΛΟΣ
Διεύθυνση: 3ον Χλμ ΒΟΛΟΥ-ΛΑΡΙΣΗΣ
T.K.: 38500
Τηλέφωνο: 2421086000
Fax: 2421082344
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.paidikaepiplazampetoglou.gr
Κατηγορία: » ΕΠΙΠΛΑ ΠΑΙΔΙΚΑ
Εμφανίσεις: 6163

ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ CILEK ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ

Περιγραφή

Εγγύηση CILEK 5 χρόνια Εγγύηση
Όλα τα προϊόντα της εταιρίας CILEK καλύπτονται με πενταετή εγγύηση σε περίπτωση φθοράς, θραύσης ή ξεθωριάσματος.Η CILEK παράγει μόνο αρίστης ποιότητας έπιπλα, ειδικά σχεδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η εγγύηση ποιότητας των 5 ετών που παρέχει η εταιρία βασίζεται στην χρήση υλικών αρίστης ποιότητος και στην δεξιοτεχνία της κατασκευής τους από έμπειρους του είδους.
Τα αξεσουάρ της εταιρίας CILEK καλύπτονται με εγγύηση ελαττώματος για 2 χρόνια. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες χρήσεως που συνοδεύουν τα αξεσουάρ. Η εγγύηση παύει να ισχύει σε περίπτωση φθοράς του προϊόντος λόγω ακατάλληλης χρήσης του ή φθοράς του μετά από καθαρισμό που δεν είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο εγχειρίδιο.
Ποιότητα Cilek
Η Εταιρία CILEK είναι υπερήφανη κάτοχος του Γερμανικού Landesgewerbeanstalt Bayern (LGA) πιστοποιητικού ποιότητας υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας, που χορηγήθηκε από την Geprüfte Sicherheit (GS)
Πιστοποιητικά Ποιότητας
Σύμφωνα με την πιστοποίηση της Geprüfte Sicherheit (GS), τα προϊόντα CILEK είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα προηγμένα πρότυπα ασφάλειας για τα παιδιά και ακολουθούν τις υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την χρήση μη καρκινογόνων και αντιβακτηριακών υλικών.Η CILEK είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο της με το πιστοποιητικό ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS).
Απόκτηση του Πιστοποιητικού Ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS)
Όλες οι επιχειρήσεις περνούν από αυστηρούς ελέγχους όσον αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν και των εγκαταστάσεών τους, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις. Η εταιρία CILEK είναι μια από αυτές μετά και από την εισδοχή των 135 χρόνων εμπειρίας πιστοποίησης, με πάνω από 900 εξειδικευμένους υπαλλήλους, 80 σύγχρονων εργαστηρίων σε πάνω από 30 τοποθεσίες ως ανεξάρτητα και ειδικευμένα ιδρύματα ελέγχου. Η πιστοποίηση για την εταιρία CILEK από την Geprüfte Sicherheit (GS) γίνεται μετά από συνεχείς ελέγχους για ένα κομμάτι κάθε φορά.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή όλων των προϊόντων της εταιρίας CILEK ακολουθούν τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο τύπος της μελαμίνης που χρησιμοποιείται είναι μη-καρκινογόνος, αντιβακτηριακός και υποαλλεργικός. Μια διαδικασία που μπορεί να κόστισε, όμως είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση των επιπέδων φορμαλδεΰδης Ε1 σε σημείο που η χρήση του σε υλικά να έχει καταστεί αβλαβής.
Ασφάλεια Παιδιών
Η ασφάλεια των παιδιών υπήρξε πάντα το κύριο μέλημά μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μην είναι επιβλαβή για την υγεία των παιδιών, ενώ ο τύπος της μελαμίνης που χρησιμοποιείται είναι μη-καρκινογόνος, αντιβακτηριακός και υποαλλεργικός. Ο τύπος του γυαλιού που χρησιμοποιείται από την εταιρία CILEK είναι ειδικά επεξεργασμένος, έτσι ώστε να μην κόβεται σε αιχμηρά κομμάτια που μπορεί να βλάψουν το παιδί. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται δεν είναι μόνο βραδύκαυστα, αλλά καθαρίζονται και εύκολα. Μετά από πλήθος δοκιμασιών, και χωρίς να γίνονται παραχωρήσεις σε άλλους τομείς όπως η πρακτικότητα και ο σχεδιασμός, τα προϊόντα της εταιρίας CILEK σχεδιάζονται πλέον με κύριο γνώμονα την πρόληψη ατυχημάτων που μπορούν να αποβούν επιβλαβή για την υγεία των παιδιών.

Προϊόντα
Επιπλα, Επιπλα παιδικά, Φωτιστικά, Χαλιά, Χαλιά - Μοκέτες, Λευκά είδη, Λευκά είδη παιδικά, Στρώματα, Στρώματα - Κρεβατοστρώματα, Στρώματα ανατομικά, Στρώματα από αφρώδες πλαστικό, Στρώματα ορθοπεδικά


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ στο χάρτη.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΜΠΕΤΟΓΛΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα