Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Εταιρεία: Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Υπεύθυνος: ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νομός: ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πόλη: ΝΑΞΟΣ
Διεύθυνση: ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
T.K.: 84300
Τηλέφωνο: 2285025611
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
Κατηγορία: » ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Εμφανίσεις: 2975

Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Περιγραφή
Πασίγνωστο άκουσμα που μασ παραπέμπει σε γνωστές κλασικές γεύσεις, φτιαγμνένες με αγάπη και μεράκι για μας. Το ταξίδι της γεύσης άρχισε με οδηγό τη <β>ΜΑΜΑ. Τη μαμά σου, τη μαμά μου, την <β>ΜΑΜΑ μας ένα ταξίδι που οι συνταγές τους είναι η παρακαταθήκη της γαστρονομικής μας κληρονομιάς. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις συνταγές που παιρνούν από γενιά σε γενιά, κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι μέσα στους αιώνες και που φτάνουν στις μέρες μας τόσο φρέσκιες και ευφάνταστες, κουβαλώντας τον πολιτισμό και την ιστορία των τόπων και των Μαμάδων που τισ δημιούργησαν.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία μας στους δρόμους, τα σοκάκια της μαγειρικής, γνωρίσαμε και μάθαμε πολλά πράγματα, τεχνικές, υλικά και φαγητά. Όλα αυτά με παλιές επιρροές από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια με κύριο δάσκαλο την <β>ΜΑΜΑ μας αλλά και αργότερα δοκιμάζοντας φαγητά μεγάλων δασκάλων του είδους.

Με σύμμαχο την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας βρίσκουμε κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την διατήρηση και την διάδοση σε όλο τον κόσμο της πιο γευστικής και υγιεινής κουζίνας, της κουζίνας της <β>ΜΑΜΑ μας.


Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ στο χάρτη.
Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα