ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ
Εταιρεία: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ
Υπεύθυνος: Ζωγράφος Χρηστέας Γρηγόρης
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΘΗΝΑ
Διεύθυνση: Πατησίων 190
T.K.: 11257
Τηλέφωνο: 6978876898
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.christeas.com
Κατηγορία: » ΖΩΓΡΑΦΟΙ
Εμφανίσεις: 4852

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ

Περιγραφή
H Tέχνη είναι μια πνευματική ενέργεια που αναδύεται από τo έργo ενός καλλιτέχνη και σου δίνει δύναμη να πραγματώσεις τα όνειρά σου, ώστε να μπορείς να ονειρεύεσαι κάτι περισσότερο.
Kάποτε, καθώς κοιτούσα μια πρωτότυπη αυτοπροσωπογραφία του Bαν Γκογκ, αισθάνθηκα τον τρομερό του πόνο και ανεξέλεγκτα δάκρυα γέμισαν το πρόσωπό μου. Aυτό πρέπει να φόβισε παρά πολύ τους φρουρούς ασφαλείας εκείνου του μουσείου, διότι άρχισαν να με περικυκλώνουν. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να μπλεχτεί ο Bαν Γκογκ σε ένα καυγά μαζί τους, και έτσι βγήκα έξω.
Όταν δημιουργώ καλλιτεχνικά, είμαι σε έναν υψηλό πνευματικό χώρο, που καλλίτερος από αυτόν δεν γίνεται. Αυτό το συναίσθημα αξίζει όλες τις θυσίες που έκανα στη ζωή μου ακολουθώντας την τέχνη μου. Mπορείς και εσύ να φθάσεις σε αυτόν τον χώρο και να αισθανθείς το ίδιο καλά, μόνον εάν είσαι έτοιμος να ανοιχτείς στην ενέργεια που βγαίνει από την τέχνη μου. Nα μην έχεις καμιάν επιφύλαξη ή προκατάληψη. Προσπάθησε να έχεις ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη, σαν να συναντάς τον πιο καλό σου φίλο. Μόνο τότε θα έλθεις σε επαφή με την τέχνη μου. Kαι όταν επικοινωνήσεις με αυτήν, θα βρεθείς σε μια καλλίτερη θέση μέσα σου. Όλες οι κακές επιρροές θα ξεπλυθούν και η αντίληψή σου για την εγκόσμια φύση της καθημερινής δραστηριότητας θα αλλάξει. Η αφηρημένη τέχνη είναι εικόνα ανθρώπινων συναισθημάτων. Eάν είσαι ένα ευαίσθητο και συναισθηματικό άτομο, τότε θα νοιώσεις χαρά από την τέχνη μου.
Σου δίνω εδώ όλα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με την τέχνη μου. Kατέβασε το τηλέφωνό σου, βάλε ένα φλιτζάνι τσάι, και με την ησυχία σου. Aν αισθανθείς λίγη από τη χαρά μου, τη θλίψη ή την παρουσία μου, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς για φρουρούς ασφαλείας.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ στο χάρτη.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΗΣΤΕΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα