ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Εταιρεία: ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Υπεύθυνος: ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΑΛΙΜΟΣ
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ 20
T.K.: 17455
Τηλέφωνο: 2109840974, 6945416275
Fax: 2109840974
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.pneumon.gr
Κατηγορία: » ΙΑΤΡΟΙ, ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΙ
Εμφανίσεις: 4478

ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Περιγραφή
Ιατρείο άσθματος, διακοπή καπνίσματος ,διαταραχές της αναπνοής στον ύπνο Έλεγχος διαταραχών της αναπνοής στον ύπνο (νυχτερινή οξυμετρία, πολυσωματική μελέτη ύπνου, screening)
Λειτουργικός έλεγχος αναπνοής
Έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας με οξυμετρία σε ηρεμία και κόπωση, σπιρομέτρηση προ και μετά βρογχοδιαστολής, έλεγχος αναπνευστικών μυών. Check up καπνιστών με εκπνεόμενο CO.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η κα Γκιζοπούλου αποφοίτησε το 1989 με αριστείο και βραβείο και απούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών απ' όπου αποφοίτησε με υποτροφία και ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία-Φυματιολογία στο Σισμανόγλειο από 1997έως 2002.
Εκπαιδεύθηκε στη βρογχοσκόπηση και την επεμβατική πνευμονολογία στο Βρογχολογικό εργαστήριο του Σισμανόγλειου, American College of Chest Physicians (ACCP), European Board for Accreditation in Pneumology (EBAP).
Eχει εκπαιδευθεί στις Διαταραχές της αναπνοής κατά τον ύπνο στο Εργαστήριο Μελέτης Υπνου Σισμανόγλειου ΓΠΝΑ, American College of Chest Physicians και Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.
Εχει εκπονήσει διδακτορική διατριβή στη Μελέτη παραγόντων απόπτωσης και αγγειογένεσης σε σχέση με την περιεκτικότητα των κυττάρωνσε DNA και στην πρόγνωση του καρκίνου του πνεύμονα στο Σωτηρία, στο Εργαστήριο Κυτταρομετρίας Ροής Σισμανόγλειου, και στη Θωρακοχειρουργική κλινική Αγιος Σάββας.
Εργάζεται στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Metropolitan Νέο Φάληρο από το 2002 ως αναπληρώτρια διευθύντρια, και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Αλιμο από το 2002

Προϊόντα
Θωρακοσκόπηση, Βρογχοσκόπηση, Σπιρομέτρηση


ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ στο χάρτη.
ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΓΚΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα