ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΚΑΣ
Εταιρεία: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΚΑΣ
Υπεύθυνος: ΝΤΟΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Νομός: ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πόλη: ΠΑΡΟΣ
Διεύθυνση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
T.K.: 84400
Τηλέφωνο: 2284022615
Fax: 2284023400
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.dolkas.gr
Κατηγορία: » ΕΠΙΠΛΑ, ΓΕΝΙΚΑ
Εμφανίσεις: 6721

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΚΑΣ

Περιγραφή
Η εταιρία Ντόλκας Γεώργιος που δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου, αποτελεί μετεξέληξη της εταιρίας Ντόλκας Νικήτας.

Η τελευταία, ιδρύθηκε το 1965 στην Αθήνα και ύστερα από επιτυχημένη εκεί εμπορική πορεία, μεταφέρθηκε στην περιοχή της Πάρου.

Συνεχίζοντας την εμπορική της δραστηριότητα, επεκτάθηκε και στον χώρο της κατασκευής επίπλων με την επένδυση που έγινε στην κατασκεύη ιδιόκτητου χώρου που φιλοξένησε του εργοστάσιο της εταιρίας.

Σήμερα, η εταιρία ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις του εμπορίου, δραστηριοποιείται κύριως στην εμπορία, λιανική και χονδρική, επίπλων και λοιπού οικιακού εξοπλισμού(φωτιστικά, αξεσουαρ διακόσμισης, κτλ).

Στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εταιρίας τα τελευταία χρόνια έχει συντελέσει και η αντιπροσώπευση γνωστών οίκων επίπλου, όπως η SATO, ο PROTEAS, η εταιρία ΧΑΤΖΗΣ και η MEDIA STROM

Προϊόντα
ΕΠΙΠΛΑ, Επιπλα, Επιπλα γραφείου, Επιπλα μπαμπού, Επιπλα επαγγελματικά, Επιπλα επαγγελματικής χρήσης, Επιπλα μεταλλικά, Επιπλα ξύλινα, Επιπλα ξύλινα οικιακής χρήσης, Επιπλα ξύλινα παιδικά, Επιπλα ξύλινα πτυσσόμενα, Επιπλα οικιακής χρήσης, Επιπλα παιδικά, Επιπλα ρουστίκ, Επιπλα σκαλιστά


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΚΑΣ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΚΑΣ στο χάρτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΟΛΚΑΣ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα