ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ
Εταιρεία: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ
Υπεύθυνος: ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΜΑΡΟΥΣΙ
Διεύθυνση: ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 9-11
T.K.: 15231
Τηλέφωνο: 2106136656, 6947816247
Fax: 2106136796
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.dbmioannou.gr
Κατηγορία: » ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ
Εμφανίσεις: 4082

DBM IOANNOU ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ

Περιγραφή
Η ατομική επιχείρηση ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ ιδρύθηκε το 2002 και άρχισε να παράγει και να εμπορεύεται υλικά συσκευασίας για την βιομηχανία προσωπικής υγιεινής, όπου ο ιδρυτής της, κ. Γιώργος Ιωάννου, είχε ήδη επιχειρηματική εμπειρία 15 ετών.
Η εταιρεία ειδικεύεται στην παραγωγή Σακουλών με κορδονάκια , οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως ως κύρια συσκευασία προϊόντων υδρόφιλου βάμβακος , και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος σε σακούλα που να ανοίγει και να κλείνει εύκολα όσες φορές θελήσετε . Είναι η μόνη εταιρεία στην Ελληνική αγορά με πλήρη εξειδίκευση σε αυτό το είδος , και κατασκευάζουμε όλα τα μεγέθη και τύπους. Είμαστε η μόνη Ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει LAUNDRY BAGS με κορδονάκια για τα ξενοδοχεία.
Με τα σακουλάκια με κορδονάκια μπορείτε να συσκευάσετε οποιοδήποτε προϊόν ,πχ καραμέλες ,ξηρούς καρπούς , φασόλια , φακές , προϊόντα αρτοποιίας κλπ επιτρέποντας το συνεχές άνοιγμα και κλείσιμο της συσκευασίας όσες φορές χρειαστεί ώστε το προϊόν να παραμένει προστατευμένο !
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε πληρούν τις προδιαγραφές για τρόφιμα.
Επίσης κατασκευάζουμε σακουλάκια αυτόματης συσκευασίας αλλά και τροφοδοτούμε την αγορά με όποιο άλλο είδος σακούλας η φιλμ που χρειάζεται.
Περισσότερο από το 90% της παραγωγής της εξάγεται σε κορυφαίες εταιρείες σε όλη την Ευρώπη.
Η επιχείρηση είναι πιστοποιημένη με το ISO9001 για την διασφάλιση ποιότητας παραγωγής σακουλών.
Ωστόσο, σήμερα, ο κατάλογος των προϊόντων που είναι διαθέσιμα έχει επεκταθεί. Δραστηριοποιούμαστε επίσης σε σακούλες Nonwoven.
Ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας κυρίως λόγω του σεβασμού μας στον πελάτη-συνεργάτη και λόγω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας και ως αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και την συνεργασία τους για πολλά έτη.

Προϊόντα
ΣΑΚΟΥΛΕΣ, Σακούλες πλαστικές, Σακούλες με κορδονάκια, Σακούλες πλαστικές με κορδόνια , Σακούλες πλαστικές με κορδονάκια για άπλυτα (Laundry bags) , Σακούλες από Νον-γουβεν (nonwoven), Σακούλες κάθε είδους εκτυπωμένες και ατύπωτες, Σακούλες ατύπωτες με κορδονάκια για κάθε χρήση, Σακούλες πλαστικές με κορδονάκια για άπλυτα ξενοδοχείων


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ στο χάρτη.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ » ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΧΑΡΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα