ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ
Εταιρεία: ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ
Υπεύθυνος: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Νομός: ΑΤΤΙΚΗΣ
Πόλη: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διεύθυνση: ΨΑΡΩΝ 32
T.K.: 18545
Τηλέφωνο: 2104621627, 2104627505
Fax: 2104621685
E-mail: Φόρμα επικοινωνίας
URL: www.livadaros-insulation.gr
Κατηγορία: » ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Εμφανίσεις: 2003

ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ

Περιγραφή
Η φίρμα Λειβαδάρος υπάρχει και λειτουργεί στον τομέα των μονώσεων και επισκευών πλοίων εδώ και 60 χρόνια. Ειδικά από το 1960 εξειδικεύεται στην εφαρμογή σύγχρονων προϊόντων Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής προελεύσεως.
Οι δύο εταιρίες Ι. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ με οικονομικό διευθυντή τον κ.Ιωάννη Λειβαδάρο και Γ.Ε ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ με οικονομικό διευθυντή τον κ.Γιώργο Λειβαδάρο, συστεγάζονται σε ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες επί της οδού Σαλαμίνος 51-53 στον Πειραιά.
Μαζί οι δύο εταιρίες μέχρι το 1990, εκτέλεσαν πλήθος εργασιών σε πλοία της Εμπορικής Ναυτιλίας, του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού καθώς και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Οι μεγαλύτερες μετασκευές πλοίων , έχουν εκτελεσθεί από τη φίρμα Λειβαδάρος.
Το 1997 αποχώρησε ο κος Ιωάννης Λειβαδάρος λόγω συνταξιοδότησης και έτσι οι δραστηριότητες των δύο εταιριών περιήλθαν στην Γ.Ε.ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά εκτελώντας τις ίδιες εργασίες στην ίδια διεύθυνση ( Σαλαμίνος 51-53, Πειραιάς,τηλ.010 4621627 - 010 4630362 - 010 4627505 - FAX. 010 4621685 ).
Η εταιρεία Γ.Ε ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ χρησιμοποιεί για τις εργασίες που εκτελεί υλικά ίδιων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων προδιαγραφών, συνεχίζοντας την παράδοση και την εμπειρία των 60 ετών.


ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ » ΧΑΡΤΗΣ
Δείτε που βρίσκεται η εταιρεία ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ στο χάρτη.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΗ
Κάντε την αναζήτησή σας μέσα από τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας και επιλέξτε κατόπιν άλλα κριτήρια.
Greece map
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κεραμέως: Έτσι θα ανοίξουν δημοτικά-νηπιαγωγεία: Εκ περιτροπής, αποστάσεις, διαλείμματα Κεραμέως: Πώς θα επαναλειτουργήσουν δημοτικά και νηπιαγωγεία Στουρνάρας: Η αβεβαιότητα θα κυριαρχεί μέχρι να βρεθεί εμβόλιο - Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα μετά την άρση του lockdown Ανάκαμψη της οικονομίας και COVID-19 στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης κορυφής ΕΕ-Ιαπωνίας την Τρίτη LIVE: Πώς θα επαναλειτουργήσουν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία - Οι ανακοινώσεις Κεραμέως, Θεοδωρικάκου διαΝΕΟσις: Πού Πάει η Ελληνική Οικονομία; Συμμετοχή της Ιταλίας στην ευρωπαϊκή αποστολή «Ειρήνη» για το εμπάργκο στη Λιβύη Έξαλλος ο Καντέρ με τον πρόεδρο της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ: Είσαι σκυλάκι του Ερντογάν ΚΚΕ: Η πολιτική της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς οξύνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και βάζει σε κινδύνους και περιπέτειες το λαό μας Μέτρα στήριξης: Σενάρια για μονιμοποίηση των μειώσεων ΦΠΑ - Τι εξετάζεται Κύπρος: Καταργείται από σήμερα η υποχρεωτική καραντίνα Xαρίτσης: Υπάρχει και ο δρόμος της στήριξης της εργασίας, των μισθών και των μικρομεσαίων
ΧΑΡΤΗΣ
ΕΜ. Γ. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
περισσότερα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
περισσότερα